Jelenlegi hely

Kincskereső Meseterápia. Önismereti műhely Pajer Gyöngyössel

Időpont: 2019. június 1. szombat 9 óra
Helyszín: EYVA HÁZ (Kecskemét, Hoffmann J. u. 10.)
Kedves Barátok, Ismerősök, és Akikhez eljut ez az írás!

Sokan már tudjátok, hogy a második évet végzem Antalfai Márta professzor Asszony Kincskereső Meseterápiás módszerének tanulásában.

Elérkezett az idő, amikor is nekünk tanulóknak, szupervízió mellett egy hat alkalmas, egyenként 3 órás meseterápiás foglalkozást kell tartanunk. Ebből lesz a záróvizsgánk.

Minden alkalommal egy adott korszakra jellemző mesét dolgozunk fel, beszélünk át, majd imagináció (relaxáció, kisebb meditáció), és azt követően egy alkotás elkészítése következik, ami lehet pasztellkréta, zsírkréta, agyag, montázs elkészítése a mese inspirációjára, majd ennek megbeszélése közösen.

Ezeket az üléseket nekem dokumentálnom szükséges, ami szükséges a záródolgozatunk záróvizsgánk elkészítéséhez. Mindez TELJESEN ANONIM módon történik, hogy senki sem ismerhessen rá senkinek a személyére sem. Ezt szigorúan betartjuk.

Ezek az alkalmak majdnem ingyenesek, csupán a terembérlet és az anyagköltséget tartalmazzák. Így ez egy remek lehetőség mély önismereti műhelymunkára minimális anyagi ráfordítással.

Akik ismernek, tudják, Akik még nem, azoknak szeretném elmondani, hogy tíz éve foglalkozom csoportokkal más modalitásokban, így nem egy teljesen kezdő csoportvezetővel lesz dolgotok.

A Kincskereső meseterápiás módszerrel végzett önismereti foglalkozások 3 hétvégi napon kerülnek megrendezésre. Délelőtt 9 órától 12-ig, egy órás szünet, majd délután 13 órától 16 óráig.
Időpontok:
2019.05.04.
2019.05.18.
2019.06.01.
Helyszín: Eyva Ház, Kecskemét, Hoffmann János utca 10.

Örömmel veszem, ha megtisztelsz azzal, hogy részese leszel ennek, és végig vezethetlek az önmagadhoz vezető utad egy részén.
Bejelentkezés pajer.gyongyi@gmail.com email címen, és a 06-20-234-1507-es telefonszámon.
 


 
Program időpontja: 
2019. június 01. (szombat) 09:00
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!