Jelenlegi hely

Kismama jóga az Anandában

Időpont: minden kedden és csütörtökön 17.30-19.00
Helyszín: Ananda Jógastúdió, 6000 Kecskemét, Hoffmann J. u. 4.

 

A várandósság alatt nem csak a kismamák testével, de lelkével is fontos foglalkoznunk. Sőt, talán a lélekápolás ebben a csodás, ám érzékeny időben még nagyobb szerepet kell, hogy kapjon. Mert ha a kismama jól van, akkor a baba is jól van és minden kerek, egész és kiegyensúlyozott.
Egy női kör mindig annyi energiával rendelkezik, amiből Te is magabiztosságot, megerősítést, hitet és végtelen szeretetet kaphatsz.

Éppen ettől több a kismama jóga a kismama tornától vagy a terhes tornától. A jóga módosított gyakorlatai segítenek a derékfájás, hátfájás megszüntetésében, kellemesen átmozgatják az egész testet.

A vajúdó pozíciók és légzés technikák gyakorlása segít azokat tudatosítani, hogy a nagy napon minél több lehetőségünk legyen a fájdalom enyhítésére, megélésére.
Megtanulod lecsendesíteni az elméd, hogy a szülés napján nyugodtan, tudatosan és boldogan élhesd át a magad és kisbabád életét is meghatározó eseményt, a szülést-születést! Mert ettől kezdve a szíved a saját testeden kívül is dobogni fog.
 
Szeretettel várlak a várandósság 14. hetétől, hogy ezt együtt megtapasztaljuk.

Boldog babavárás – pozitív szülés

A kismama jóga oktatóképzésen sokat tanultam a szülés körüli eseményekről. Már ekkor elhatároztam, hogy dúlával fogok szülni. Amikor várandós lettem úgy éreztem még többet szeretnék tudni és tenni azért, hogy a szülésem szép élmény legyen és megpróbáljak mindent, ami a természetes szüléshez közelebb visz. Ezért dúlai képesítést szereztem és dúlaként szültem dúlai kísérettel és a férjem támogatásával. Bár kórházban szültem és igen, beavatkozások is voltak, mégis számomra nagyon szép élmény volt. Hiszem, hogy a felkészülés és a megfelelő kíséret nagyon sokat számít.

Kismama jóga oktatóként már évek óta várandósokkal foglalkozom. A kismama jóga, a dúlai tanfolyam és a saját szülésélményem megerősítette bennem, hogy ha nekem sikerült, másnak is lehet csodás élmény a szülés. Ezeknek a tanfolyamoknak a közös gyermekeként álmodtam a Boldog babavárás – pozitív szülés tanfolyamot. Az a célom, hogy a várandósok a tanfolyamon kellő információt kapjanak a lehetőségeikről, hogy hogyan tudnak a vajúdás alatt segíteni önmagukon, hogy létezik bőrkontaktus, aranyóra, és talán lehet másként is szülni, mint az ágyban hanyatt fekve.

Hiszem, hogy ha a várandósok kellőképpen felkészülnek és tájékozódnak ezekről a dolgokról és azok mellett bátran kiállnak, kérnek és kérdeznek, akkor előbb-utóbb változik majd a szemlélet és a hozzáállás.

További várandós programom:

  • Boldog babavárás – pozitív szülés tanfolyam következő időpontja:  2017.

    május 18. 17.30

Helyszín: Ananda Jógastúdió, 6000 Kecskemét, Hoffmann J. u. 4.

Vezeti: Kovács-Dandi Csilla kismama jógaoktató, dúla

A részleteket és a programok részletes leírását keresd a honlapon: www.anandastudio.hu

Info: csilla@anandastudio.hu, 06-30/445-10-59

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!