Jelenlegi hely

BABA-MAMA JÓGA - ingyenes csoportos foglalkozások

Időpont: 2018. február 7-től szerdánként
Helyszín: Hírös Agóra Hetényegyházi Közösségi Ház, Kecskemét, Kossuth L. utca 83.

Kis babás csoport: 6 hetes kortól mászásig, Nagy babás csoport mászástól számítva.

A babák jógáztatása fizikai ingerléssel jár, erősíti a gerincet, rugalmassá teszi az izületeket, élénkíti a szervezet működésével.

A baba jóga a klasszikus hatha-jóga gyakorlatain kívül kiegészül a csecsemő-masszázs technikájával, amitől a babának azonnal jó közérztete lesz, és még javítja a baba és az anya közti non-verbális kommunkációt is. A közös jóga hatékonyan ötvözhető a szülés utáni testgyakorlatokkal, melynek célja az anya rehabilitációja (pl.gátizom torna, hasizom-gyakorlatok). A középpontban mindig az anya-gyermek kapcsolat és egymásra hangolódás, kötődés az elsődleges cél, de nem elhanyagolandó a közösségformáló ereje az ilyen típusú foglalkozásnak.

A foglalkozásokon a babákat ringatjuk, forgatjuk, ezzel párhuzamosan mondókázunk, ami segíti a kisbabák későbbi beszédértését, beszédészlelését, beszédfejlődését. Hasonló élethelyzetben lévő édesanyák találnak egymással is jó lehetőséget az ismerkedésre, kapcsolatteremtésre.

Ideje, időtartama: 2018. február 7-től szerdánként 9.45-10.30 óráig a nagy babás csoport, 10.30-11.15 óráig a kis babás csoport, 40 héten át. A program ingyenes!

Vezetője: Berényi Zsuzsanna, jóga oktató

Információ: Lehotay Judit 76/472-713

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!