Jelenlegi hely

Kecskeméti hordozós klub

Helyszín: Szt Család Plébánia könyvtárszobája, Kecskemét Széchenyi város - Spar mellett (Babakocsival is könnyen megközelíthető, parkolás autóval ingyesen)
Időpont: Minden hónap 2. és 4. péntekén
Belépő: INGYENES

A Kecskeméti hordozós klub ingyenesen működő szolgáltatás, ahol az anyukák hordozási tanácsadóval beszélgethetnek a hordozásról, hordozóeszközöket próbálhatnak ki a saját gyermekükkel, vagy ha éppen akkor ez nem megoldható, akkor próbababa segítségével. Emellett mindig készülnek valamilyen hordozáshoz kapcsolódó témával is. Ezek a kötetlen alkalmak remek kikapcsolódás babának és mamának egyaránt!

Ugyanitt hordozóeszköz kölcsönzésre is van lehetőség!

Elérhetőségem:
Lipcseiné Tolvaj Mária
baba- és gyermekhordozási tanácsadó és oktató
20/595-4160

információ a megadott telefonszámon kérhető, illetve facebook oldalunkon mindig megtekinthető: https://www.facebook.com/groups/151520521665708/

"Zárt Facebook csoportot is létrehoztunk, mert Kecskeméten még nem volt hordozós klub.. de hiszem hogy sok-sok anyuka van aki hordoz..csak még nem találtuk meg egymást..Nos itt az alkalom..csatlakozzatok, hogy minél többen legyünk, megoszthassuk tapasztalatainkat, segítsük egymást a jó hordozó megtalálásában..:) Na és nem mellesleg legyen egy jó kis csapat!

Csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz, melyet az alábbi képre kattintva nyithatsz meg:

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!