Jelenlegi hely

Csajfeszt - végre valami nekünk!

Végre. Valami. Nekünk.  - Ezt tesszük hozzá, ha kérdezik, hogy mi ez, miről szól. Mert: a Csajfeszt az egyetlen fesztivál, amelyik kifejezetten Nekünk, Nőknek szól.

 

Hagyd magad mögött egy kicsi időre a pasid meg a távirányítóját és foglalkozz/törődj csak magaddal, a barátnőid, munkatársnőid, "hittársaid" körében. Egy, kettő vagy akár négy napig. Gyere korán, maradj sokáig. Nem kerül neked semmibe (és nincs apróbetűs rész sem), viszont rengeteg kedvezményhez, ingyenes programhoz jutsz, amikhez, amúgy, a Csajfeszt nélkül nem jutnál.

A Csajfeszt egy programcsokor, aminek a földrajzi középpontja Budapest egyik leglátványosabban fejlődő városrésze a "Corvin", vagyis a VIII. Corvin sétány. Könnyű BKV-val, gyalog idetalálni, vonattal 50%-os MÁV-START-Csajfeszt kedvezménnyel érkezni, vagy kocsival zárt helyen parkolni, akár alkoholt fogyasztani és extra-kedvezményes pótsofőrrel távozni...

A konkrét programokat megtalálod a Facebookon, a weboldalunkon, vagy a Pesti Est aktuális számában, de folyamatosan olvashatsz rólunk a Life.hu-n is.Lélek és ápolás, divat, szépségápolás, vásárlás, kultúra, egészség, sport, finom ételek és italok, koncertek, előadások, fórumok, játékok, és igazi fesztivál hangulat. A részleteket megtalálod a Programfüzet menüpont alatt, illetve itt a Facebook oldalunkon. De pár szóban itt is:):

Belmondo, LGT Respect, Biga, Roy, Bebe, Karácsony János, Csonka András, Garami Funky Stars, Kocsis Tibor, Veres Mónika Nika, Oláh Gergő, Pély Barna, Gájer Bálint, Ördög Nóra, Szily Nóra, Takács Nóra, Müller Péter, Nánási Pál, Csonka András, Sütő Enikő, Corvin Mozi, élő és holt zene, tánc, traccsparty, lélekápolás, Angyalműhely Ördög Nórával, Spin racing, Spinning, Jóga, Fáklyás Kangoo, Női önvédelem, Karrier tréning, divatbemutatók, Femcafé Bikini Tour, sminkelés, fodrászolás, styling, portréfotózás, nappali gyerekprogramok, pálinka, lángos, bor, sör, koktél, látványkonyha, piadina, vásárlási akciók, nyereményjátékok, lacipecsenye, pasimegőrző, Corvin Plaza kedvezmények, játékvár, lekvár, stb.-stb.

Végre. Valami. Nekünk. Várunk.

 

A Csajfeszt-kompánia

csajfeszt.hu