Jelenlegi hely

Helen Doron angol baba-mama foglalkozás havonta a könyvtárban

Időpont: 2022. NOVEMBER 26. SZOMBAT 10:00
Helyszín: BKM Katona József Könyvtár - Kecskemét, Piaristák tere 8.

HELEN DORON BABY'S BEST START TANFOLYAM

Kedves Mamák!

Örömmel adjuk hírül, hogy új, havi rendszerességű, ingyenes angol baba-mama foglalkozás indul, melyre 3 hónapostól 2 éves korig várjuk a babákat.

Kérjük, jelezzék előzetesen részvételi szándékukat ITT

Egy-egy foglalkozásra maximum 15 egészséges apróságot várunk.
Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy az egyes foglalkozások minimum 5 főtől kerülnek megtartásra. Szíves megértésüket köszönjük!

Találkozzunk a könyvtárban!


„A Helen Doron korai angol nyelvtanulás programja lehetővé teszi, hogy a kicsik már kisbaba- vagy kisgyermekkorban belekóstoljanak a nyelvtanulást örömeibe. Folytatva az egymásra épülő kurzusok sorát, a gyerekek a középiskolai éveik alatt többnyire felsőfokú nyelvvizsgát is szereznek. Mi pedig, akik tanítjuk őket, látjuk, ahogy kisgyermekből fiatal felnőtté válnak. Csodálatos utazás ez, melynek során diákjainkat nemcsak angolul, hanem élni is tanítjuk.
Minél előbb ismerkedik meg a gyermek az idegen nyelvvel, annál hatékonyabban tudja azt elsajátítani. A Helen Doron egyedülálló módszertana a bizonyíték a szülő és élmény a gyermek számára.
A Baby’s Best Start tanfolyam a beszélt angol alapjait fekteti le, a fejlesztő játékokkal, dalokkal és versikékkel 3 hónapos – 2 éves kisgyermekek számára. A baba-mama foglalkozásokat hetente egyszer vagy kétszer tartunk. Remek alkalom, hogy babádhoz való kötődésed még szorosabb legyen! A Baby’s Best Start 24, különböző világzenei ritmusú és stílusú dal segítségével ismerteti meg a babákkal az angol nyelvet. Azon túl, hogy a tanfolyamon való részvétel segíti az anya-baba kötődés elmélyítését, az anyukák hasznos, koragyermekkorra jellemző, oktató-nevelő tudnivalókkal is gazdagodnak.
A Baby’s Best Start – baba-mama angol, 7 fejlesztő tanfolyam egyben: angol nyelv, szociális fejlesztés, beszéd előkészítése, zene és ritmus, agyi fejlesztés, baba jelnyelv bemutatása, mozgásfejlődés támogatása.”

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Ugrás az oldal tetejére