Jelenlegi hely

LoveYourBelly tanfolyam Kecskeméten - a szép lapos hasért

Időpont: 2022. NOVEMBER 26. szombat 10,00 óra
Helyszín: Bea Jóga Stúdió, Kecskemét, Balaton utca 24/a

Szeretnéd visszakapni a szülés előtti pocakodat, alakodat?  El vagy keseredve, hogy a tükörbe nem azt látod, amit szeretnél? Tornázol, de úgy érzed nem haladsz? Hol van már a régi hasizom?

A LoveYourBelly oktató képzést azért végeztem el, hogy segítsek minden Nő társamnak a szétnyílt hasizom regenerálásában!

A LoveYourBelly tréning hidd el segítségedre lesz! Bár tornázol, de nem történik semmi, mintha nem működnének a hasizmaid, akkor valószínűleg szétnyílt a hasizmod a várandóság alatt. Ha vágysz egy erős, lapos, izmos hasra, akár már több évvel a várandóság után vagy, akkor is jelentkezhetsz a LoveYourBelly tréningre!

A tanfolyamon mindent megtudhatsz a hasizom anatómiájáról, leghatékonyabb fejlesztéséről és az egészséges, tudatos életmódról.

Tudod, hogy ha hátfájós vagy, akkor a hasizmot is erősíteni kell? Tudod, hogy ha valamilyen sérved van, akkor is csinálhatsz speciális hasizomerősítést? Tudod, hogy ha szülés után szétnyílik a hasizmod, akkor nem a hasplasztika az egyetlen járható út a probléma megszűntetésére?

A Hasizomfejlesztő - és regeneráló tréningen megtudhatsz mindent a hasizom felépítéséről, szerkezetéről, fejleszthetőségéről. Megtanulhatod azokat a speciális gyakorlatokat, melyek helyes kivitelezése nagyon hamar érezhető fejlődést okoz az izomrendszerben. Megtanulhatod, hogy életkorodnak, speciális élethelyzetednek megfelelően miből mennyit és hányszor szabad végezni. Hidd el lehet lapos hasad szülés után is!

Talán a legfontosabb: megtanulhatod, hogy hogy NEM kell fogyókúrázni ahhoz, hogy testsúlyod optimalizálódjon. 

A szétnyílt hasizomnak rengeteg megjelenési formája van. Közös bennük a “pókhas” vagy “terheshas” kinézet, az általános derék- és hátfájdalom, a hanyagtartás, a gát területének gyengesége. Mivel ez egy megváltozott állapot, a tornát is megfelelően kell végezni. Ebben segítek Neked! Keress bizalommal!

Jelentkezni:

A tanfolyamok 2 hetente szombati napokon indulnak!

Ha lemaradtál véletlenül a következő tanfolyam időpontjai:

  • 2022. 10.15. szombat 10 óra,
  • 2022.10..29. szombat 10 óra,
  • 2022.11.12. szombat 10 óra,
  • 2022. 11. 26. szombat 10 óra,
  • 2022.12. 10. szombat 10 óra. 

A tanfolyam ára: 12.000,-Ft/fő.  A tanfolyam időtartama 2,5 óra.

Bejelentkezés szükséges!

  • Kerti Beáta, Okleveles LoveYourBelly Oktató,  Hatha jóga oktató
  • Bővebb információt: a www.beajoga.hu weboldalon órarend menüpontban
  • vagy a 30/185-7157 telefonszámon kaphatsz

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Ugrás az oldal tetejére