Jelenlegi hely

Maminbaba - a hordozós latin fitness Kecskeméten

Helyszin: Kecskemét, hétfő Eyva Ház, szerda Családi Békatornaközpont
Időpont: hétfő és szerda 10 órától két helyszínen
Belépő: becsületkasszás

Helyszin és Időpont: hétfő 10:30h Eyva Ház (Kecskemét, Hoffmann János u. 10.), 
                                szerda 10:00h Családi Tornaközpont (Kecskemét, Akadémia krt.2.)

Belépő: becsületkasszás

Rövid leírás: 
Szórakoztató, aktív, csinosító mozgásforma kisbabás és várandós anyukáknak tüzes latin és jól ismert zenékre. A „kinti” babák ezalatt saját vagy kölcsönzött hordozó eszközökben, anyukájukra kötve élvezik a latin ritmusokat, a még pocakban lévők pedig lágyan ringatóznak. Kiknek ajánlott? Várandósoknak a 6. héttől, kisbabásoknak szülés után 6/12 héttel kezdhető el, kb. 2-3 éves korig

Bejelentkezés:

Az órákra előre jelentkezz be üzenetben vagy a 20/331-77-35 számon.
Hordozókat korlátozott számban tudunk biztosítani, kérünk jelezd, ha kérsz!
Szeretettel, ritmusos zenékkel és jó társasággal várunk!

Sziszi

Nem ismered még a Maminbabát? akkor itt az ideje, hogy megismerjedj vele:

Kedvcsinálóként pedig nézd meg ezt a videót:

 

A kisbabás édesanyáknak a szülés után is legyen lehetőségük sportolni, kikapcsolódni, magukkal foglalkozni, anélkül, hogy közben a babájukat másra kellene bízni. Ne kelljen lemondaniuk a mozgás öröméről, kimozdulhassanak otthonról, csoportban lehessenek hasonló anyukákkal, információt cserélhessenek, és akár új barátságokat köthessenek.

 

A mozgással igazodjunk az élethez, rugalmasan, a babával együtt tudjuk jól érezni magunkat. Elsősorban ne azért járjunk mozogni, mert elvárják tőlünk, hogy jól nézzünk ki a szülés után, hanem azért, mert jól akarjuk érezni magunkat és hasznosan akarjuk eltölteni az időt, babánkkal együtt.

A Maminbabát nem csak az anyukáknak találtuk ki! Az aktív, hordozást vállaló lelkes édesapákat, edzett nagyszülőket, felelősségteljes nagy testvéreket is szeretettel várjuk óráinkon.

A közeljövőben egy lendületes, jó csapattal szeretnénk országszerte elérni céljainkat. Mi nem a fekvőtámaszokat, felüléseket és kitöréseket számoljuk, hanem ritmusos, latin zenére mozgunk, jól érezzük magunkat, miközben természetesen porcikáinkat is átmozgatjuk és kellemesen elfáradunk.

Oktatóinktól elvárjuk, hogy megfelelő képzettséggel rendelkezzenek. Támogatjuk őket abban, hogy magas szintű tudásukat szakmai oktatásokon és továbbképzéseken tartsák színvonalon, továbbá folyamatosan fejlődjenek. Célunk, hogy munkatársaink jó kapcsolatot ápoljanak kedves vendégeinkkel és partnereinkkel. Üzleti kapcsolatainkban a hosszútávú közös munkában, gyors és korrekt ügyintézésben, megbízhatóságban hiszünk.

Szeretnénk, ha minél többen Maminbabáznának Kecskeméten is!

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!