Jelenlegi hely

Hírek

A legjobb Gyereknapi programok Kecskeméten

A hétvégén biztosan nem fognak unatkozni a gyerekek, hisz az egész hétvége csak értük, nekik szól. Idén a gyermeknapi rendezvények már május 26-án elkezdődnek, nagyon színes programokkal kedveskedik a város és környéke, melyre kifejezetten a gyermekes családokat várják. Hova megy a család? Összegyűjtöttük nektek a legszuperebb programokat!

Negyedikes osztályok és osztályfőnökök Kecskeméten Figyelem! Nyerjetek osztálykirándulást!

Negyedikes osztályok és osztályfőnökök Kecskeméten Figyelem! ISMERSZ olyan negyedikes osztályt, aki megméretné magát és nyerne az egész csapatnak egy kirándulást? Akkor add tovább neki: JÁTSSZ VELÜNK, és vidd el osztályod! Nincs más dolgod első körben, mint helyesen válaszolni 13+1 kérdésre!

Szedd magad! Indul a hazai gyümölcsszezon Kecskeméten és a környékén!

Nincs is finomabb egy téli vasárnap reggelinél, mikor belengi az étkezőasztalt az eper, szilva,vagy a baracklekvár illata! Pláne, ha magunk szedtük nyáron az alapanyaghoz valót.

Ciróka Bábszínház a legjobb gyerekszínházi előadásért járó Üveghegy díjat kapott

Van nekünk egy Cirókánk, akikre most (is) büszkék lehetünk! Május 7-12. között került megrendezésre a IX. Kaposvári Nemzetközi ASSITEJ Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé, amelynek  versenyprogramjába beválogatták A  lepkeoroszlán című előadásunkat.

Keressük Kecskemét legszebb gyümölcsös, zöldséges konyhakertjét

Kecskemét városa az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében az idei évben is csatlakozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos jelentőségű programhoz.

Amikor a jókat, jóval jutalmazzák...boldogság van az E-Kecsapnál

Amikor egy aprócska álomból, valami hatalmas dolog születik, amikor a jókat, jóval jutalmazzák, amikor rájössz, hogy az, amit csinálsz, másokat is megindít, és amikor te segítesz folyamatosan és elérkezik, hogy téged is segítenek, akkor tudod, hogy az út, amire léptél, az valóban érték és tisztelendő példa mindenki előtt! Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány munkáját segítette a Mercedes Benz!

Válogass a legjobb nyári táborok közül! – indul a szezon a Hírös Agórában 96 táborral

Minden gyerek nagyon várja már, hogy elérkezzen a jól megérdemelt nyári szünet. Persze a szülők is várják, de mégis  hatalmas gondot jelent, hogy hová tegyék a gyereket, 11 hét, azért 11 hét és ennyi szabi senkinek sem jár! Viszont van nekünk Kecskeméten egy Hírös Agóránk, akik egész évben azért dolgoznak, hogy segítsék a szülőknek megoldani ezt az időt.

Az új kormány célja az édesanyák kiemelt, a korábbiaknál is erősebb támogatása

Az új kormány kiemelt célja az édesanyák kiemelt, a korábbiaknál is erősebb támogatása – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Fővárosi Nagycirkusz előtt tartott május 6-i sajtótájékoztatóján.

Táborba megy a gyerek – Tippek a felkészüléshez

Kend be magad naptejjel! Ne igyál hideg üdítőt! Vigyázz magadra kicsim! - Sok-sok intelem, aggódás, pedig nem történik semmi különös, csak táborozni indul a gyerkőc. Mire készüljünk fel együtt a tábor előtt, hogy tényleg szép élmény legyen?

Korábban érkeztem... amikor az álmok valóra válnak: bemutatjuk a kecskeméti Mentorházat

A pénteki nap folyamán megnyitotta kapuit a Rákóczi utcán a kecskeméti Mentorház, ahol szakemberek segítik a koraszülött gyermekeket és családjukat. Hatalmas lehetőség ez a Bács-Kiskun Megyei koraszülött családoknak, hiszen a legjobb szakemberek állnak a rendelkezésükre, a hely pedig a legmodernebb fejlesztőeszközökkel van felszerelve, és ami az egészben egyedülálló, hogy a résztvevő családok, minden szolgáltatást ingyenesen vehetnek igénybe.

Nyerj kerti játékot otthonra, vagy gyermeked csoportjának, osztályának!

Elérkezett a jó idő: most itt a lehetőség, hogy a szabadban töltött órákat még izgalmasabbá tedd!  

Pár kattintással kerti játékot nyerhetsz otthonra, vagy gyermeked bölcsijének/ovijának/sulijának a KERTIJATEK.COM jóvoltából.

Ha biztosra mennél: a Pele kültéri játékokat kuponunkkal 10% kedvezménnyel szerezheted be!

Ingyenes alakformáló edzések indultak Kecskeméten - lendülj formába nyárra!

Közeleg a nyár és sokan azon sóhajtozunk, hogy a szilveszteri fogadalmunk óta elkezdett 6. diétánk is kudarcba fulladt, ami persze nem is lenne gond, ha nem kopogtatna a nyakunkon a nyár és a strandszezon… Persze senki se aggódjon, hiszen még semmi sincs veszve, sőt hoztam egy jó lehetőséget Nektek (is).

Széchenyivárosi "gettó"? 2 nap 2 történet...

Egy olvasónk küldte be, hogy két nap alatt, két bejegyzés is megjelent egy közösségi oldalon, a Széchenyivárosi molesztálásokról. Nincs rémisztgetés, de jobb elővigyázatosnak lenni. Figyeljünk egymásra, vigyázzunk magunkra...

Fiatal Tehetség Program kecskeméti központjába részmunkaidős Régióasszisztenst keresnek

Régióasszisztenst keres heti 12 órában a Mathias Corvinus Collegium a kecskeméti központjába! Ha tanulás/egyéb mellett szívesen tagja lennél egy értékteremtő közösségnek, jelentkezz hozzájuk 2018. május 14-ig! Barátságos és inspiráló környezet, tapasztalatszerzési lehetőségek várnak az MCC FIT Program csapatában.

Ki volt Neumann János? Ismerjük meg a kecskeméti egyetemünk névadóját!

Neumann János a "számítógép atyja" kiemelkedő tudományos munkásságával és elméleteivel nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországot és a magyar nemzetet szerte a világon megismerjék.

Hihetetlenül sok adomány gyűlt össze: idén is segítettünk a kecskeméti családoknak a virágültetésen, a mennyiség magával ragadó

Az Anyák napi virágültetésen nagyon sok család segített nekünk. Felhívásunk arról szólt, hogy a virágültetésre hozzanak magukkal, aki megteheti, tartós élelmiszert, amivel anya társainkat segíthetjük. A kis csomagokat majd a Kecskeméti EKECSAPNAK ajánljuk fel. Az akciónk annyira jól sikerült, hogy mi magunk is meglepődtünk rajta, nagyon hálásak vagyunk olvasóinknak, rengeteg élelmiszer és tisztálkodási szer gyűlt össze. A kecsapos kollégákat nagyon boldoggá tettük Ők pedig a rászoruló családokat!

Születésünnep pályázat nyertesei: Díjazottjaik, akiknek köszönjük a csodás rajzokat

Idén 4. alkalommal startol el a Születésünnep kecskeméti programsorozata. A nyitórendezvényt a Malom Központban, a Libri könyvesboltban tartották meg, ahol a Születésünnep rajzpályázat résztvevőit köszöntötték és jutalmazták meg a nyerteseket.

Komoly segítség az anyukáknak: Ne dilizz be, itt a segítség a hozzátápláláshoz!

Amikor már úgy érzed, minden kötél szakad, és azt sem tudod, hogy kinek a tanácsára hallgass, add-e azt a tejet, darabosat, vagy pépeset, netán cukorral vagy édesítőszerrel, na akkor hoztunk nektek egy mentőövet.

Május 8-án Kecskeméten is féláron fagyizhatunk!

Idén is féláron fagyizhatunk majd Kecskemét néhány fagyizójában. A Magyar kézműves fagylalt napja: 2018. május 8.

Fesztiválozz gyerekkel! - 13 nyári családi fesztivál

Indul a nyári fesztiválszezon! Olyan rendezvényeket mutatunk, ahol a kicsik és nagyok is jól érzik magukat. Széles a paletta az összművészetitől a zenei-, történelmi-, mese-, tündér-, és várfesztiválig. Soprontól Miskolcig, Veszprémtől Visegrádig sok helyen várnak izgalmas programok.

3+1 dal anyák napjára: na, ne gondolj az orgona ágára!

Anyák napja közeledtével hoztam neked 3 olyan dalt, ami biztosan nem fog felcsendülni az óvodai / iskolai ünnepségen :)))

Új napközbeni gyermekfelügyelet nyílt Kecskeméten

2018. júniusától új napközbeni gyermekfelügyelet nyílik Kecskemét belvárosában. A mozgás-és beszédfejlesztő terápiák otthona, a Bagolyvár Fejlesztő Központ 2018-ban új helyre költözött és egyben szolgáltatásai bővítésébe is kezdett a kecskeméti szülők örömére.

Május 6-án Anyák napi virágültetés a Főtéren a Kecskemétimamival

Immár 4. éve nem telhet el Anyák napja a Kecskemétimami által szervezett virágültetés nélkül! Idén május 6-ra esik május első vasárnapja, amikor is az édesanyák elültethetik gyermekeikkel a névre szóló szívecskékkel ellátott palántákat Kecskeméten.

Május 12-én szombaton, nyílt nap lesz a kecskeméti mentőállomáson

Melyik gyerek nem rajong a szirénázó mentőautóért? 2018.Május 12-én számos programmal várja nyílt napján az érdeklődőket az Országos Mentőszolgálat kecskeméti állomása.

Sétáld körbe a Balatont! - Májusban lesz a Balaton Camino

10 nap, 200 kilométer, 9 szállás és 300.000 lépés. Idén másodjára indul útnak a Balaton Camino, bárki csatlakozhat hozzá, akár csak egy napra vagy egy köszönésre is május 18-27. között. A túrát három barátnő indította el, akik blogjukon folyamatosan beszámolnak az élményeikről.

Oldalak