Hozzávalók:
- 50 g mogyoró
- 500 g gesztenyemassza
- 50 g + 10 g lágy margarin
- 1 tojássárgája
- ½ dl rum vagy rum aroma
- 1 + 1 ek. porcukor
- 100 g ét tortabevonó

Elkészítés:
1 A mogyorót szárazon lepirítjuk, kihűlés után ledaráljuk

2. A gesztenyemasszát habosra keverjük az 50 g margarinnal, tojássárgájával, rummal, mogyoróval

3. Egy darab sütőpapírt megkenünk margarinnal, megszórjuk porcukorral, rátesszük a masszát és 1 cm vastagra nyújtjuk

4.Kiszaggatjuk, hűtőben pihentetjük, majd a tábla csokit mikrohullámú sütőben felolvasztjuk és bevonjuk vele a tojásokat.

Jó étvágyat!
Hegedűs Hanga 10 éves a Konyhafőnök Junior nyertese
Gyere és tarts velem a Facebookon is! 

- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges









