Jelenlegi hely

2018-ban indul a Coerver® Coaching FociSuli Kecskeméten

Eddz úgy, mint a profik, és szórakozz úgy, mint egy gyerek! Ez a mottója a Coerver® Coaching FociSulinak, amely az idei évtől Kecskeméten is elérhető. Az új módszer segítségével olyan világsztárok mozdulatait és képességeit sajátíthatják el a gyerekek, mint Cristiano Ronaldo, Messi, Bale, vagy Özil. 

A Coerver® Coaching FociSuli a világ első számú utánpótlásképző rendszere. Jelenleg 55 országban van jelen. A 2017-es évben több mint 1500 játékos vett részt a programjain nagy sikerrel.


Fotó: coerver.hu

- Ez egy dinamikusan fejlődő, átfogó és játékorientált képzési program, amely az egyéni készségek és képességek fejlesztésére, valamint a kis csoportos játékokra fókuszál – mondja Marton Gábor, a kecskeméti iskola edzője.

– Célunk kiválóan képzett, magabiztos és kreatív játékosok nevelése. Amellett, hogy sportszerűségre és tiszteletre tanítjuk növendékeinket, fontosnak tartjuk, hogy élmény legyen számukra a foci, élvezzék a játékot.

A Coerver® Coaching számos előnnyel jár a játékos szemszögéből is. Fejleszti az ügyességet, a technikát és a játékkészséget, és megtanítja a világ legjobb játékosainak mozdulatait, cseleit. Az ifjú focisták gyorsabbak lesznek labdával és labda nélkül, és tehetségtől függetlenül sokkal inkább élvezik majd a játékot.

- A cél minden korosztályban ugyanaz: magabiztos, kreatív, gondolkodni tudó játékosok nevelése – foglalja össze a módszer lényegét Marton Gábor. - Fontos, hogy a játékosok a pálya bármely részén, a lehető legjobb döntést hozzák meg, a legrövidebb idő alatt.
 


Fotó: coerver.hu

A  programot egyaránt ajánlják olyan játékosoknak, akiknek nincsen klubjuk, de edzéslehetőségre vágynak, és csapattal rendelkező, de fejlődni és tanulni vágyó focistáknak is. 

Jelentkezés:

A Coerver® Coaching FociSuli edzések, klubtól és képzettségtől függetlenül várják az U7-U12-es korú (2006-2011 között született fiúk és lányok) jelentkezését. Az edzésekre regisztrálni lehet a marton.gabor@coerver.hu e-mail címre küldött levéllel, melyben a játékos nevét és korosztályát kell feltüntetni. Érdeklődni a +36 70 319 23 04-es telefonszámon!

Helyszín:

Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.
Edzés időpontok vasárnaponként
Edző: Marton Gábor
További információ a www.coerver.hu oldalon

Forras: Hiros.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!