Jelenlegi hely

2018-ban indul a Coerver® Coaching FociSuli Kecskeméten

Eddz úgy, mint a profik, és szórakozz úgy, mint egy gyerek! Ez a mottója a Coerver® Coaching FociSulinak, amely az idei évtől Kecskeméten is elérhető. Az új módszer segítségével olyan világsztárok mozdulatait és képességeit sajátíthatják el a gyerekek, mint Cristiano Ronaldo, Messi, Bale, vagy Özil. 

A Coerver® Coaching FociSuli a világ első számú utánpótlásképző rendszere. Jelenleg 55 országban van jelen. A 2017-es évben több mint 1500 játékos vett részt a programjain nagy sikerrel.


Fotó: coerver.hu

- Ez egy dinamikusan fejlődő, átfogó és játékorientált képzési program, amely az egyéni készségek és képességek fejlesztésére, valamint a kis csoportos játékokra fókuszál – mondja Marton Gábor, a kecskeméti iskola edzője.

– Célunk kiválóan képzett, magabiztos és kreatív játékosok nevelése. Amellett, hogy sportszerűségre és tiszteletre tanítjuk növendékeinket, fontosnak tartjuk, hogy élmény legyen számukra a foci, élvezzék a játékot.

A Coerver® Coaching számos előnnyel jár a játékos szemszögéből is. Fejleszti az ügyességet, a technikát és a játékkészséget, és megtanítja a világ legjobb játékosainak mozdulatait, cseleit. Az ifjú focisták gyorsabbak lesznek labdával és labda nélkül, és tehetségtől függetlenül sokkal inkább élvezik majd a játékot.

- A cél minden korosztályban ugyanaz: magabiztos, kreatív, gondolkodni tudó játékosok nevelése – foglalja össze a módszer lényegét Marton Gábor. - Fontos, hogy a játékosok a pálya bármely részén, a lehető legjobb döntést hozzák meg, a legrövidebb idő alatt.
 


Fotó: coerver.hu

A  programot egyaránt ajánlják olyan játékosoknak, akiknek nincsen klubjuk, de edzéslehetőségre vágynak, és csapattal rendelkező, de fejlődni és tanulni vágyó focistáknak is. 

Jelentkezés:

A Coerver® Coaching FociSuli edzések, klubtól és képzettségtől függetlenül várják az U7-U12-es korú (2006-2011 között született fiúk és lányok) jelentkezését. Az edzésekre regisztrálni lehet a marton.gabor@coerver.hu e-mail címre küldött levéllel, melyben a játékos nevét és korosztályát kell feltüntetni. Érdeklődni a +36 70 319 23 04-es telefonszámon!

Helyszín:

Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.
Edzés időpontok vasárnaponként
Edző: Marton Gábor
További információ a www.coerver.hu oldalon

Forras: Hiros.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére