Jelenlegi hely

"Atka van? Már nincs!" - Próbáld ki a mélytisztító porszívót! - két napig ingyen!

Ismerős a kép, amikor takaritás után elégedetten leülsz, körbenézel és nyugtázod, hogy végre kész, tisztaság van? Sajnos ez csak a látszat. Mert allergének mindenütt lappanganak: a kedvenc fotelünk kárpitjában, a matracunk szöveteiben...

Hiszem, ha látom típus vagy?

Én sem hittem el, mindaddig amíg saját szememmel nem láttam, hogy az alig 1 éves porszívómmal kitakarított lakásból milyen por került még elő. A professzionális Vorwerk Kobold otthoni takarító rendszer segítségével könnyedén elvégezhetjük a szőnyegek, matracok és kárpitozott bútorok mélytisztítását, és megszabadulhatunk a nem csak „undorító”, de sokak számára egészségügyi panaszokat is okozó poratkáktól.

Először a Pécsimamis lányok próbálták ki: egy szép nyári délután összejöttek Antóniáék (a "Pécsimami" jobb keze - a szerk.) családi házában, hogy megtudják: mit is tud ez a könnyű (mindössze 3 kg-os), elegáns kis szerkezet. Még a srácok is beszálltak a takarításba!

    

A motivációjuk más volt. Antónia mindhárom fia asztmás, így náluk a por és az atkák provokáló tényezők lehetnek egy-egy roham kialakulásához. "NóriMamit" elsősorban a hatékonyság és a könnyű használat érdekelte: hogy a gyerekek és a Pécsimamival járó sok-sok feladat mellett a takarítás minél gyorsabban és egyszerűbben menjen!

Bejött nekik,  gondoltak egy nagyot és elvitték az olvasóikhoz is. Méghozzá egy olyan lehetőséggel, hogy a hírlevél olvasók két napra ingyenesen hazavihették és kitakaríthatták vele az egész lakásukat! Ne is mondjam mekkora sikere volt és mennyien jelentkeztek :) 

Nem akarok sokat rizsázni erről, de azért ez fontos a gépre nézve: A Vorwerk Kobold  kíméletlenül távolítja el a pollent, poratkákat és az állatszőröket is. Prémium szűrőrendszer található a belsejében, úgynevezett HEPA rendszer, hármas szűrővel, amely  az allergiát okozó mikroorganizmusok 99.99%-át kiszűri, a TÜV NORD tanúsítvánnyal ellátott FP200 3-az-1-ben Prémium Porzsák, pedig teljesen magába zárja azokat.

Persze engem is nagyon izgatott a dolog és alig vártam, hogy Kecskemétre is elhozhassam ezt a lehetőséget Nektek - na és persze magamnak!!! A hétvégén itt volt nálunk 2 teljes napig, de azért nagyon fifikáns voltam, mielőtt megkaptam agyba-főbe porszívóztam a szönyegünket, mondván, hogy nálunk bizony nem lesz kosz! Hát bevallom megdöbbentem és némiképp el is keseredtem, az én 2*1,5 méteres szőnyegemből, amit gondosan kiporszívóztam előtte, ezt szedte még ki:

Az alábbi képeken láthatjátok, hogy MÉG mekkora mennyiségű port és atkát sikerült eltávolítani a Vorwerk Kobold  porszívó segítségével egy matracból, egy hosszú szőrű szőnyeg kis részéből, illetve az emeletre vezető lépcső egyetlen fokából… mindezt egy hagyományos porszívóval végzett, friss takarítás után. Megdöbbentő!

Unod, hogy a dögnehéz porszívódat vonszolod végig a lakáson, ami nem szív rendesen, esetleg felkeveri a port, és rossz levegőt eredményez? Hiába a szorgos nagytakarítás, mégsincs VALÓDI tisztaság? Szeretnél megszabadulni a matracok nem szívesen látott "lakóitól", és a szőnyegekben, kárpitokban rejtőző, sok-sok portól?

A KECSKEMÉTIMAMI HOZOTT NEKTEK EGY SZUPER LEHETŐSÉGET!

Két napig ingyenesen kipróbálhatjátok, használhatjátok a Vorwerk Kobold otthoni takarító rendszert, kitakaríthatod vele az egész lakást, és az összes matracotokat is!

Ingyen, viszont egy 1400 forintos porzsák megvásárlására szükség van higiéniai okokból, hogy egyik lakásból a másikba, ne vigyen át semmiféle baktériumot, de 2 nap alatt a lakás minden zugából száműzheted az atkákat!

ÉRDEKEL? KATT IDE!

Június óta több, mint 400 Imami olvasó használta ingyenesen és megelégedéssel a Vorwerk Koboldot.

Te is szeretnéd? Ne halogasd a jelentkezést... nagy az az érdeklődés a gépre, ezért türelmeteket kérjük, és csak az regisztráljon fel, aki tényleg szeretné is kipróbálni, hogy ne vegyük el a lehetőséget mástól!

A két napos kipróbálás nem jár vásárlási kötelezettséggel és a két napos, ingyenes kipróbálás lehetőségével mindenki csak egy alkalommal élhet. A gépet a Vorwerk munkatársai viszik el és a biztonságos kezelését megmutatják előtte.

Tudj meg többet az otthoni takarító rendszerről: www.vorwerk.hu

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!