Jelenlegi hely

Babaköszöntő csomagot kapnak a kecskeméti újszülöttek családjai

A Baon.hu-n olvashatjuk, hogy várhatóan két hónap múlva nálunk is hasznos kis csomagot kapnak a kecskeméti újszülöttek, ez már több városban is müködik, a csomagok tartalmát mindig a helyi önkormányzatok döntik el.


A kép csak illusztráció!

 

Baon.hu: "Július 1-jétől körülbelül 12 ezer forintos csomagot kap az önkormányzattól minden kecskeméti újszülött családja, benne babaápolási termékekkel és a Magyar népmesék sorozat meséit tartalmazó kötettel.

Minderről Szemereyné Pataki Klaudia polgármester beszélt hagyományos közgyűlést megelőző szerdai sajtóreggelijén. A kezdeményezésről csütörtöki ülésén fog tárgyalni a képviselő-testület. A körülbelül bruttó 12 300 forintos babaköszöntő csomagba az előterjesztés szerint szundikendő, csörgő és popsikrém is kerülne, és azt javasolják, hogy minden kecskeméti lakó vagy tartózkodási hellyel rendelkező, életvitelszerűen a városban élő újszülött családját támogassák vele az év második felétől, azaz július 1-jétől. A csomagot várhatóan a védőnők fogják elvinni a családokhoz. A polgármester kiemelte, ezzel is szeretnék erősíteni a kisgyerekes családok Kecskeméthez való kötődését, és egy emléket ajándékozni részükre."

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!