Jelenlegi hely

A Benkó Domb legkülönlegesebb része – hisztek benne?

A szerelmesek fájának legendája szerint azok a szerelmespárok, akik házasságkötésük előtt megkerülik a fát, örökké szeretetben és békességben fognak élni.

 

A legtöbb ember tudja, hogy a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba általában pihenni, feltöltődni, sétálni, vagy futni járnak az emberek.

Mások horgásznak, vagy esetleg sárkányhajóznak.

Nagyon menő a hófánkozás, de akár kosarazhatunk, strandfocizhatunk, vagy akár kedvünkre főzhetünk.

Végül pedig fellátogathatunk a majdnem 50 m-es dombra, hogy megcsodálhassuk a városra néző gyönyörű kilátást.A Domb tetején ráadásul található egy olyan hely, ami nagyon varázslatos. Úgy hívják, hogy szerelmesek fája és fűződik hozzá egy legenda, miszerint 4 arkangyal vigyáz a dombra és Kecskemétre. Már megint ez a fránya szerelem...de hát, nincs mit tenni, ez valami olyan dolog, amivel nem érdemes harcolni. Előbb, vagy utóbb mindenkire rátalál, aztán rabul ejti és még bolonddá is teszi. Ugye, ismerős? Szóval, most azoknak hoztunk egy kis ötletet, akik maguk is szerelmesek olyannyira, hogy akár már a házasságkötést is tervezik. Vagy esetleg van ilyen ismerősötök? Akkor ide feltétlen el kell látogatniuk! Lehet, hogy a férfiakkal kicsit nehéz lesz elhitetni, hogy ezért érdemes felmászni a dombra, de egy próbát megér!


A mesébe illő legenda szerint, ha párotokkal megkerülitek ezt a fát a házasságkötéseteket megelőzően, akkor örökké szeretetben és boldogságban fogtok élni. Szóval, ha eddig még csak fontolgattátok, hogy felmentek a dombra, akkor most már erősen ajánljuk! Mondjátok el ismerős szerelmespároknak is, hogy ők is megtudják, milyen csodás élményben lehet majd részük, ha fellátogatnak a domb tetejére. Ki ne szeretne részt venni egy ilyen varázslatos élményben? Szerintünk jó móka lehet.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!