Jelenlegi hely

Családi Jazzfőváros Kecskeméten?

Családi szabadidős fesztivál. Megnéztük tényleg az-e? Augusztus 7. vasárnapig várja vendégeit a Jazzfőváros.

Péntek délelőtt érkeztünk a fesztiválra gyerekekkel (1 és 4 éves). Nem csalódtunk. Valóban mindkét korsztály is talált magának való játékot, hiszen egy egész gyerekbirodalom vártak őket a Jazzfővárosban. Hozzáteszem, a nagyobb gyerekek se unatkoznának itt, de nekem csak ilyen korú "tesztalanyaim" vannak.

Volt babajátszó sátor, de logikai játékok is kacsintgattak felénk egy másik fedett részről.

Az nagy meleg nem kedvezett az aktivkodó játékoknak (gólyaláb, egykerekű bicikli, kenguru stb.), de az ugrálóvárat persze nem lehetett kihagyni.

Volt ingyenes arcfestés, csúszda, kézügyességre építő és társasjátékok is.

 

Mindeközben lopva osontak felénk a dallamok, hiszen mégiscsak jazzfesztiválon múlattuk az időt. A nagyobb lányomat kifejezetten rabulejtette, ahogy Stephanie Trick zenélt a zongoránál. Közben az ebédünk is elfogyott a Gasztro sátorban.

 

Azt nem mondom, hogy mindennap itt ebédelnék, de különleges ételeket lehet megkóstolni (kb. 1500 Ft-os áron) mexikói és olasz specialitásokkal.

Ha fürdőruha lett volna nálunk akkor a Domb beachről oda-vissza vándoroltunk volna a fesztiválra (karszalaggal díjtalanul látogatható a strand). Ha pedig Apa is velünk van akkor biztos, hogy legalább próbaképpen felhúztunk volna egy buborékfoci hacukát.

Ezt a cikket arra éleztem ki, hogy mennyire családbarát a fesztivál, de ne feledkezzünk el a lényegről, hogy vasárnapig igazán hozzáértő, füllbemászó muzsikát játszó zenészek fordulnak meg Kecskeméten. Jó volt egy kicsit a részese lenni ennek...

Írta: MasiMami

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!