Jelenlegi hely

Idén a Messzi István Sportcsarnok tornyából ereszkedik le a Mikulás Kecskeméten

Idén december 6-án a Messzi István Sportcsarnok tornyából ereszkedik le a Mikulás!

Mikulást várni, énekleni, izgulni, majd találkozni vele a legszebb gyerekkori emlékek közé tartozik. Minden évben látványos és nagyon izgalmas Kecskeméten a gyerekeknek, ahogy a mikulás a magasságból leér hozzájuk a földre.

December 6-án, pénteken 17.00 órakor a Piroska Szörp és a KTE férfi kézilabdacsapatának meghívására Kecskemétre érkezik idén is a Mikulás és hű segítői, a krampuszok.
A Nagyszakállú a Messzi István sportcsarnok tornyából ereszkedik alá, hogy személyesen találkozzon a gyermekekkel és megajándékozza a kilátogatókat. Minden gyerek kap egy kis apróságot.

A gyerekek ezen az estén nem csak a Mikulással, de találkozhatnak és selfiezhetnek a népszerű youtuberrel is, Sajt32-vel, aki a Blue Sharky Drink jóvoltából érkezik a Messzi István Sportcsarnokhoz.

 

 

A Piroska Szörp és a Hírös Sport Nonprofit Kft. szeretettel vár mindenkit a Messzi István sportcsarnok előtti parkolóban. A Mikulás rendezvény ingyenes!

A program 17 órától 18:30-ig tart, majd a Mikulás érkezését követően, 19 órakor a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata a Cegléd gárdájával csap össze az év utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, amelyre szeretettel várják a nézőket.

A szervezők arra kérik a szülőket, nagyszülőket, kicsiket és nagyokat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel időben érkezzenek a Messzi István sportcsarnokhoz. A sportcsarnok előtti parkoló rész le lesz zárva, parkolni hátrébb tudtok majd.

Találkozunk december 6-án pénteken, Mikulás napján 17.00 órakor Kecskeméten, a Messzi István sportcsarnoknál!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére