Jelenlegi hely

Idén a Messzi István Sportcsarnok tornyából ereszkedik le a Mikulás Kecskeméten

Idén december 6-án a Messzi István Sportcsarnok tornyából ereszkedik le a Mikulás!

Mikulást várni, énekleni, izgulni, majd találkozni vele a legszebb gyerekkori emlékek közé tartozik. Minden évben látványos és nagyon izgalmas Kecskeméten a gyerekeknek, ahogy a mikulás a magasságból leér hozzájuk a földre.

December 6-án, pénteken 17.00 órakor a Piroska Szörp és a KTE férfi kézilabdacsapatának meghívására Kecskemétre érkezik idén is a Mikulás és hű segítői, a krampuszok.
A Nagyszakállú a Messzi István sportcsarnok tornyából ereszkedik alá, hogy személyesen találkozzon a gyermekekkel és megajándékozza a kilátogatókat. Minden gyerek kap egy kis apróságot.

A gyerekek ezen az estén nem csak a Mikulással, de találkozhatnak és selfiezhetnek a népszerű youtuberrel is, Sajt32-vel, aki a Blue Sharky Drink jóvoltából érkezik a Messzi István Sportcsarnokhoz.

 

 

A Piroska Szörp és a Hírös Sport Nonprofit Kft. szeretettel vár mindenkit a Messzi István sportcsarnok előtti parkolóban. A Mikulás rendezvény ingyenes!

A program 17 órától 18:30-ig tart, majd a Mikulás érkezését követően, 19 órakor a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata a Cegléd gárdájával csap össze az év utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, amelyre szeretettel várják a nézőket.

A szervezők arra kérik a szülőket, nagyszülőket, kicsiket és nagyokat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel időben érkezzenek a Messzi István sportcsarnokhoz. A sportcsarnok előtti parkoló rész le lesz zárva, parkolni hátrébb tudtok majd.

Találkozunk december 6-án pénteken, Mikulás napján 17.00 órakor Kecskeméten, a Messzi István sportcsarnoknál!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!