Jelenlegi hely

Ingyenes képzési lehetőségeket kínál a kecskeméti Nyitott Tanulási Központ

Az önfejlesztés és az új ismeretek szerzése a mai világban elengedhetetlen, sokszor állunk nehézségekkel szemben a mindennapi életünk során, hiszen a mai rohanó világban nap mint nap új ismereteket kell elsajátítanunk munkánk elvégzéséhez. A tanulás nem ér véget az iskola befejeztével, hoztunk pár ingyenes lehetőséget, hogy mindenki számára elérhetővé legyen az alapkézségek, munkaerő kompetenciák, valamint az egész életen át tartó tanulás lehetősége.

Országszerte 52 helyszínen és Kecskeméten is található Nyitott tanulási központ,  ahol hagyományos és online képzési formában szerezhetünk új ismereteket ingyenesen.  Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért elkötelezett az innovatív felnőttképzés mellett.  Az egyedülálló program a munkaerő-piaci kompetenciákat fókuszba állítva, ingyenes képzési lehetőséggel segíti a magyar felnőttek mindennapi boldogulását. 

Olyan rövid ciklusú, 20 órás tanulási programok elvégzésére nyílik lehetőség, amelyek azonnal használható, versenyképes tudást biztosítanak a 16 és 64 év közti felnőttek számára. Az európai szinten is elismert hálózat, egyedülálló módon tesz a felnőttek élethosszig tartó tanulásba történő bevonásáért, és az alapkészségek fejlesztéséért.

Céljaik több ismert ember személyében is támogatókra találtak. Nézzétek meg a velük készült bemutató filmjeiket.

 

Részvételi feltételek:

16-64 év közötti életkor. Nappali tagozatos képzésben ne vegyen részt, illetve rendelkezzen ne Pest megyei lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel. (Lakcímkártyában nem kell szerepelnie az ideiglenes tartózkodási helynek.)

Az online tanfolyamok elvégzése interneten keresztül egyéni ütemezés szerint történik.

Egy képzésre minimum 3 fő jelentkezése szükséges. A megkezdett naptól számítva 6 hét áll rendelkezésre a tananyag végig olvasására.

A tanfolyam megkezdése előtt tartanak egy meghatározott helyen és időben egy kantoktórát (általában Kecskeméten), ahol aláírják a hivatalos dokumentumokat, illetve megbeszélik a belépést az online felületre. Ezt követően egyéni ütemezés szerint a résztvevők elkezdhetik a tanfolyamot. A képzés 20 órás, vizsga nincs. A tanfolyam akkor kerül elvégzésre, ha a résztvevő 100%-osan megnézett minden diát, és az arra előírt időt eltöltötte. Sikeresen végzett részvevők névre szóló tanúsítványt kapnak.

Az e-learning képzés indulásának napján e-mailben küldenek ki minden tanulónak a www.nyitok.hu oldalon található oktatási felület eléréshez szükséges felhasználónév és jelszó párost. 

Képzések az informatikától, az idegennyelvek tanulásán át, az iparági és vállalkozási tudásra alapulnak.

Az E-learning képzések alatt találjátok meg az összes e-learning, online formában elvégezhető tanfolyamokat.

A tanfolyamon való részvételhez, töltsd ki az alábbi linken található internetes adatlapot és itt tudod bejelölni melyik tanfolyamot választod.

Lehet elsőre bonyolultnak tűnik megtalálni a válaszokat, de a keckseméti központban kérhettek segítséget.

Kecskeméti elérhetőségek:

Kecskemét Tanulási Központ

A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztériummal alkotott konzorciumban valósul meg a GINOP-6.1.4-16-2017-00001 kódszámú „Nyitok hálózat a munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztéséért” címmel. 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Ugrás az oldal tetejére