Jelenlegi hely

Kecskeméten is több helyen: "Ha fázol, vegyél el egy kabátot. Ha segíteni akarsz, tegyél ide egyet."

Remek kezdeményezés terjed a Facebookon. Ha tudunk, segítsünk felesleges kabáttal, meleg ruhával, hogy elvihesse valaki, akinek szüksége van rá a nagy hidegben. 
A Vígszínház elé kitett fogas képe "jár körbe" a facebookon, aminek hatására Budapesten és az országban gyorsan terjednek a gyűjtőpontok. Így már Kecskeméten is!

Kecskeméten a Kápolna utca 18. szám alatti Vitrin elé is kiraktak egy fogast, melyre ezt a szöveget írták:

Ha szükséged van egy kabátra, vegyél el egyet, ha segíteni szeretnél, hozz egyet!

 

  • De a városban több helyen is elindul hamarosan a kezdeményezés, hétfő reggeltől már az Arany János utcára is  9-töl este 18-ig lehet vinni, vagy el lehet venni egy meleg kabátot.
  • Olvasónk jelzezte, hogy a Katona József Színház bejárata mellé is kihelyeztek egy állványt kabátoknak.
  • Kecskeméten a Luther Udvarban a Mofa Adománybolt is csatlakozott a Szabadfogas akcióhoz, kabátokat, sapkákat lehet hozni és elvinni.
     


 

Segítsük embertársainkat és akasszuk le a szekrényből, azt a rég nem használt, de meleg kabátot! Legyen szó felnőttről vagy gyerekről, mindenki biztosan talál egy számára csak a helyet foglaló darabot. Ha tudtok még olyan helyet, ahol kikerült egy-egy álvány, küldjétek el neünk, hogy feltegyük oldalunkra!

A kezdeményezés Facebook oldala: - "SZABADFOGAS" - szerint jelenleg a következő helyeken tehetünk ki már nem használt meleg kabátot, pulóvert, kesztyűt, sapkát, sálat, lábbelit, hogy segíthessünk a rászorulókon.

Budapest, Kecskemét, Szeged, Pécs, Monor, Balassagyarmat, Miskolc, Zalaegerszeg, Veszprém.....


 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!