Jelenlegi hely

Képzési ajánló - Épület- és szerkezetlakatos tanfolyam

A Kecskeméti Szakképzési Centrum együttműködve a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával Épület- és szerkezetlakatos tanfolyamot hirdet.

Képzési ajánló

A Kecskeméti Szakképzési Centrum
együttműködve a
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal
 Foglalkoztatási Főosztályával
 
Épület- és szerkezetlakatos (34 582 03)
tanfolyamot hirdet. Engedélyszám:E-001288/2015/A037            

 

Képzési idő: 900 óra, ebből 270 óra elmélet, 630 óra gyakorlat (124 oktatási nap, várhatóan 6 hónap)

Jelentkezési feltételek:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet 3. számú mellékletében a Gépészeti szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában, Szakmai előképzettség: nincs, Előírt gyakorlat: nincs. Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek. Pályaalkalmassági követelmények: nincs

Megengedett hiányzás: maximum 20 %

Képzési díj: azok számára ingyenes, akik a GINOP projekt keretében munkanélküliként képzési megállapodást kötnek a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Járási Hivatalával. A képzés komplex szakmai (írásbeli, gyakorlati és szóbeli) vizsgával zárul.

Tervezett helyszín: Kecskemét

Vizsga: A képzés komplex szakmai vizsgával zárul. A vizsgára bocsájtás feltétele valamennyi modulzáró vizsga eredményes teljesítése, és a felnőttképzési szerződésben foglaltak betartása.

Eredményes vizsga esetén a képzésben résztvevő OKJ bizonyítványt kap.

Képző intézmény: Kecskeméti Szakképzési Centrum (6000 Kecskemét, Szolnoki út 31.)

Miért ajánljuk a képzést Önnek:
Ön képzés során meg fogja  tanulni az épületek és építmények szerkezeti fémvázának összeszerelését, felállítását, karbantartását és javítását. Megismeri, hogy fémes anyagokból (például vasból, acélból) hogyan készülnek lemezek, idomok, csővek, vázak. Képessé fog válni tartószerkezet kidolgozására vázlatrajzok és műszaki rajzok alapján, amelyeket akár maga is elkészíthet. Elsajátítja, hogy az elkészült elemeket az épületek kivitelezése során hogyan kell összeszerelni, feltéve ha nem fél a magasban történő munkavégzéstől. Munkanélküliként biztos szakmát tud szerezni.
Kérdése van?
Keresse ügyfélszolgálatunkat!:
cím: 6000 Kecskemét, Bibó u. 1.
telefon: 76/482-698; 30/3972 667
e-mail: kapcsolat@kecskemetiszc.hu
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!