Jelenlegi hely

Látogatási tilalom a kórházban - csecsemő és gyermekgyógyászati, illetve a szülészeti és nőgyógyászati osztály újszülött részlegére is vonatkozik (2019)

Keddtől - 2019. február 5-től -  látogatási tilalom lép életbe a kecskeméti megyei kórházban az influenzahelyzet miatt.

A látogatás tilalmat a  kecskeméti megyei kórház egész területére meghatározatlan időre rendelték el. A korlátozást az influenzajárvány megfékezése érdekében a regionális tiszti főorvos rendelte el. 

"Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a megyénket is elérő influenzajárvány miatt a Bács-Kiskun Megyei Kórház kecskeméti fekvőbeteg telephelyeire vonatkozóan (Nyíri út, Balaton utca) – 2019. február 5-től (kedd) Dr. Svébis Mihály főigazgató, saját hatáskörben, visszavonásig, határozatlan időre teljes LÁTOGATÁSI TILALMAT RENDEL EL."

 

Az alábbi két esetben térhet ez alól el:

  • A súlyos, illetve életveszélyes állapotban lévő betegeknél az osztályvezető főorvos külön írásos engedélyével egy hozzátartozó tartózkodhat. Az erre vonatkozó kérést az előre elkészített és a Portaszolgálatnál kérhető nyomtatvány kitöltése után a Gondnokságon keresztül lehet kérni.
     
  • Az apás szüléseknél pedig kizárólag influenza elleni védőoltással és erről igazolással is rendelkező apa vehet részt, aki nyilatkozik aláírásával, hogy influenzára utaló tünete nincs. Ezt a szülést vezető orvosnak is alá kell írnia és az apa állapotáról megbizonyosodnia.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Kecskemét, 2019. február 4."

Dr. Svébis Mihály főigazgató

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!