Jelenlegi hely

Minden gyermekes családban szükség van egy kézi porszívóra

A kisgyermekes szülők állandó programja, hogy a szétszórt ételmaradékokat takarítják, vagy az utcáról behordott koszt szedik fel csöppségeik után. Erre a legegyszerűbb módszer a kézi porszívó, amely minden családban praktikus segédeszköznek bizonyul a takarításhoz.

A kézi porszívó természetesen nem egy egész ház tisztántartására szolgál. A mérete kicsi, a használata praktikus és gyors, így elsősorban a sürgős feladatok ellátására alkalmas. Ezekre viszont tökéletes, így nem túlzás, hogy minden gyermekes otthonban igazi kincs egy ilyen. Az Alza kínálatában ráadásul néhány kattintással beszerezhetők a legmodernebb modellek.

Egyetlen mozdulat a takarítás

A kézi porszívó nagy kedvenc a szülők, az anyukák és apukák körében. Ezzel az eszközzel ugyanis egyetlen mozdulattal feltakarítható a kicsik által okozott felfordulás, összeszedhető a szétszórt ételmaradék, illetve az utcáról behozott kosz. Ugyanezért szeretik azok a családok, ahol háziállat szaladgál a lakásban: a szőr eltüntetésének sincs egyszerűbb és kényelmesebb módja a kézi porszívónál.

Léteznek vezetékes és vezeték nélküli modellek, talán felesleges hangsúlyozni, hogy utóbbiak előnye a teljes szabadság. Az akkumulátor folyamatosan töltődhet, amíg a porszívó bevetésre vár a sarokban, így minden használatnál teljes erőbedobással lát munkához az eszköz. Tökéletes a padlókhoz, a szőnyegekhez, a bútorokhoz, minden felülettel elboldogul egy jó teljesítményű kézi porszívó.

Nem csak otthon használható

Mobilitásának előnye, hogy nem csupán otthon bevethető: morzsaporszívóvá átalakítható, elvihető a nyaralásra, de használhatjuk az autóban is, amikor a takarítási feladatok kerülnek sorra. Egy töltéssel minden modell más működési időre képes, ezt jelzik a gyártók a részletes leírásokban. Attól viszont egy feltöltött eszköznél nem kell félni, hogy takarítás közben merül le az akkumulátor, ennél sokkal többet bírnak.

Mivel kevés helyet foglalnak, a kisebb lakásokban is hasznos szolgálatot tesznek, teljesen kiválthatják a porszívót. A teljesítményük persze nem ugyanakkora, ám egy garzon esetében teljesen elegendő lehet az a tisztítóerő, amivel egy kézi porszívó rendelkezik.

A fotó forrása:

AntonMaltsev / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére