Jelenlegi hely

Sikerült a világrekord! Pontosan 11 órakor a szülői karok a magasba emelkedtek

Sikerült a világrekord! Országosan töb bezer gyereket emeltek fel a szülők! Tavaszköszönő flashmob a családokért: 

2018. a Családok Éve, amelynek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel országos rendezvényt szervezett a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára. Kecskeméten is több százan gyűltek össze, hogy gyermekeikkel együtt részt vehessenek egy világrekord felállításában. „Az egy időben magasba emelt gyerekek számának világrekordjára” vállalkoztak az egybegyűltek.

Vasárnap ugyanis 11 órakor országszerte több mint húsz városban, egyszerre emelték fel a gondoskodó szülői karok a gyermekeket. Kecskeméten az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány és a Nők a Nemzet Jövőjőért Egyesület szervezte az eseményt.

Andrea családjával és a nagymamával érkezett az eseményre:

„Nagyszerű, hogy Kecskeméten egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a kisgyermekes családok, számos helyi program van, ami felhívja ránk a figyelmet. Örömmel vettem részt az eseményen, hiszen nekünk is 3 kisgyermekünk van, akiket büszkén emeltünk a magasba!

Szabó Andrea”

Zenés tornát követően, csodálatos napsütésben pontosan 11 órakor a szülői karok a magasba emelkedtek, a felemelt csöppségek pedig boldogan, mosolyogva élhették át a megható pillanatot: minden szem rájuk szegeződött, minden kar őket ölelte. Majd több tucat színes léggömböt engedtek magasba a családok Kecskemét főterén.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!