Jelenlegi hely

Szabó Gábornak és családjának szurkolhatunk ma a "Fuss család, fuss" műsorban! Hajrá Szabó család!

Elképesztő küzdelmekkel rajtolt el a TV2 nagyszabású sport-realityje, a Fuss család, fuss! 

A TV2 legújabb, Palik László műsorvezetésével képernyőre kerülő nagyszabású sport-realityjében négyfős családok küzdenek a legsportosabb magyar család címért, és a vele járó 10 millió forintos fődíjért.

A versenyzők komoly segítséget kapnak majd, hiszen egy-egy edző segíti a családokat. A Fuss család, fuss! edzői: Tápai Szabina, egykori, nemzetközi hírű kézilabdázó; Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese, rögbi edző; Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa sport-aerobic bajnok és Bodó Imi, ötszörös magyar bajnok testépítő.

 

Kata, Kriszti, Gréta, Gábor és Marci 

 

A TV2-n minden nap 19:20 perctől adják az adásokat, ahol 4 család küzd elképesztő elszántsággal a győzelemért. De a 4 család bennmaradása nem végleges, hiszen aki csütörtökön a legkevesebb élettel rendelkezik, azt egy új család hívja ki pénteken, aki ha megnyeri, átveszi a család helyét!

A mai kihívó család a kecskeméti Szabó Gábor és családja. Gábort (magunk között csak sminkes Gábor) és feleségét mindenki ismeri és szereti Kecskeméten, hiszen felesége Szabóné Kis Éva a KECSAP oszlopos tagja, Kecskemét ezrarcú, kedvenc védőnője!

Gábort (45) két gyermekével, Grétával (21), Marcival (19), és unokatestvérével Krisztivel láthatjuk ma a „Fuss család, fuss” műsorában.

Gréta látta a tv-ben a reklámot és feldobta a „pöttyöst” Gáboréknak, hogy mi lenne, ha beneveznének, hiszen az egész család nagyon sportos és szeretik a kihívásokat. Nem kellett sokat győzködni a családot, így egy 4 hónapos felkészülés után minden castingon átjutva, ott lesznek ma este a műsorban. A Szabó család edzője Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese lett!

Nehéz volt a felkészülés nekik, mert nem lehetett előre tudni milyen típusú akadálypályák lesznek, de elszántan és bátran csapnak neki a megmérettetéseknek. És hogy Évi miért nem jelentkezett? Egyszerűen nem akarta hátráltatni a csapatot ( J ), ő csak főzött nekik, ami annyira jól sikerült, hogy egy életmódváltás kapcsán Gábor a verseny kedvéért 17 kg fogyott!

Szurkoljunk nekik, és nézzük ma este a TV2-n „Fuss család, fuss” műsorát 19:20-kor!

Hajrá Gábor, hajrá Szabó család!

Makai Marianna - Kecskemétimami

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Óvodás lesz a gyermekem! 3. rész - Konkrét példák a beszoktatásról

Óvodás lesz a gyermekem! 3. rész - Konkrét példák a beszoktatásról

"Kezdeni már óvodában kell, mert ott a gyermek játszva megtanulja azt, amire az elemiben már késő." Kodály Zoltán
Ugrás az oldal tetejére