Jelenlegi hely

Szabó Gábornak és családjának szurkolhatunk ma a "Fuss család, fuss" műsorban! Hajrá Szabó család!

Elképesztő küzdelmekkel rajtolt el a TV2 nagyszabású sport-realityje, a Fuss család, fuss! 

A TV2 legújabb, Palik László műsorvezetésével képernyőre kerülő nagyszabású sport-realityjében négyfős családok küzdenek a legsportosabb magyar család címért, és a vele járó 10 millió forintos fődíjért.

A versenyzők komoly segítséget kapnak majd, hiszen egy-egy edző segíti a családokat. A Fuss család, fuss! edzői: Tápai Szabina, egykori, nemzetközi hírű kézilabdázó; Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese, rögbi edző; Katus Attila, hatszoros világ- és kétszeres Európa sport-aerobic bajnok és Bodó Imi, ötszörös magyar bajnok testépítő.

 

Kata, Kriszti, Gréta, Gábor és Marci 

 

A TV2-n minden nap 19:20 perctől adják az adásokat, ahol 4 család küzd elképesztő elszántsággal a győzelemért. De a 4 család bennmaradása nem végleges, hiszen aki csütörtökön a legkevesebb élettel rendelkezik, azt egy új család hívja ki pénteken, aki ha megnyeri, átveszi a család helyét!

A mai kihívó család a kecskeméti Szabó Gábor és családja. Gábort (magunk között csak sminkes Gábor) és feleségét mindenki ismeri és szereti Kecskeméten, hiszen felesége Szabóné Kis Éva a KECSAP oszlopos tagja, Kecskemét ezrarcú, kedvenc védőnője!

Gábort (45) két gyermekével, Grétával (21), Marcival (19), és unokatestvérével Krisztivel láthatjuk ma a „Fuss család, fuss” műsorában.

Gréta látta a tv-ben a reklámot és feldobta a „pöttyöst” Gáboréknak, hogy mi lenne, ha beneveznének, hiszen az egész család nagyon sportos és szeretik a kihívásokat. Nem kellett sokat győzködni a családot, így egy 4 hónapos felkészülés után minden castingon átjutva, ott lesznek ma este a műsorban. A Szabó család edzője Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese lett!

Nehéz volt a felkészülés nekik, mert nem lehetett előre tudni milyen típusú akadálypályák lesznek, de elszántan és bátran csapnak neki a megmérettetéseknek. És hogy Évi miért nem jelentkezett? Egyszerűen nem akarta hátráltatni a csapatot ( J ), ő csak főzött nekik, ami annyira jól sikerült, hogy egy életmódváltás kapcsán Gábor a verseny kedvéért 17 kg fogyott!

Szurkoljunk nekik, és nézzük ma este a TV2-n „Fuss család, fuss” műsorát 19:20-kor!

Hajrá Gábor, hajrá Szabó család!

Makai Marianna - Kecskemétimami

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!