Jelenlegi hely

Széchenyivárosi "gettó"? 2 nap 2 történet...

Egy olvasónk küldte be, hogy két nap alatt, két bejegyzés is megjelent egy közösségi oldalon, a Széchenyivárosi molesztálásokról. Nincs rémisztgetés, de jobb elővigyázatosnak lenni. Figyeljünk egymásra, vigyázzunk magunkra...

"Széchenyivárosiak figyelem!

Ma délután (05.07.) kb.16.10 körül a Lóverseny utcán egy nem normális ( ezt szó szerint értem) pasas, ok nélkül megfogta a 10 éves gyerekem pólóját a nyakánál. A gyerek nyakát végig is karmolta. Miután a fiam hazaért és elmondta mi történt lementünk, hogy megkérdezzem tőle, mit ártott neki, miért bántotta. A " férfi" aggresszív, agyilag nem 100-as és szerintem ittas is, nem lehet vele szót érteni. A gyerekem rendesen megijedt.
Figyeljetek a gyerekekre az iskola után, ne csak a sajátra, máséra is!"

És egy mai Facebook bejegyzés (bizony névvel, fotóval vállalva), pont azért, hogy felhívja a figyelmet a lányoknak, asszonyoknak!

"Széchenyi városiak FIGYELEM

Két hete vasárnap velem történt az ominózus eset. Este sétáltattam a kutyámat a Pákozdi csata utcai bicikli úton a tizesek mellett. 3 háztömbnyire volt tőlem egy férfi, ezért nem is foglalkoztam vele.Miután a kutya elvégezte a dolgát felmentem a lépcsőn és kinyitottam az ajtót, fél lábbal már átléptem a küszöböt. A férfi utánam rohant és erőteljesen elkezdett fogdosni. Egy szót sem szólt, aztán elfutott. Persze senki nem volt a közelemben, így nem látták... A napokban újra láttam biciklivel a Széchényiben,tehát úgy gondolom, hogy környékbeli lehet.
Minden nőnek üzenem, hogy ha teheti, éjszaka ne mászkáljon egyedül!!!!!!!!Nekem "szerencsém" volt, de más lehet rosszabbul jár...
Kérlek osszátok, hátha történt hasonló eset és előkerül ez a barom!!!
KÖSZÖNÖM!!!!"

Bota M.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!