Jelenlegi hely

Szeptember 18-tól indulnak a Dr. Code programozó iskola kurzusai Kecskeméten

Szeptember 18-tól indulnak Dr. Code képzései a 2017-es tanévére. Nézzétek meg a szombatokra szervezett bemutató órákat, ahol minden jelentkező Dr. Code ajándékot kap.

Bizony mi szülők pont az ellen harcolunk, hogy a gyermek ne üljön egész nap a számítógép előtt, de valamennyit mégis engedni kell. Mi lenne, ha ezt az időt, amit a gép előtt ül, hasznos és értéket adó tudással töltenénk meg? Kecskeméten a Digitális Oktatási Központ a 2017-es tanévre várja a leendő hallgatóit, 5-20 éves korosztályból!

 

Ne csak játsszon a gépen! Készítsen saját számítógépes játékot, applikációt! A Digitális Oktatási Központ - Dr. Code siker alapú programozó iskola élvezetesen, játszva tanítja meg a diákokat programozni.

KECSKEMÉTEN 5-20 ÉVES DIÁKOK SZÁMÁRA

 

MIÉRT JÓ?

 • Mert a gyermek nem céltalanul lóg majd a neten, káros tartalmakat böngészve.
 • A digitális írástudás egyre inkább a 21. század alapkövetelménye, ami nálunk már gyermekkorban könnyen, játszva elsajátítható.
 • Nem lesz mindenkiből programozó, de a megszerzett tudást szinte bármely munkaterületen tudja majd hasznosítani felnőtt korában.
 • Ez fantasztikus előnyt jelent, a programozási ismeretekkel rendelkezők iránti kereslet hatalmas mértékben növekszik világszerte.
 • Egy teljesen új logikus gondolkodásmódot sajátíthat el, amivel javulhatnak iskolai eredményei.


                                                                Kattints a gombra!
      
   

MIRŐL SZÓL?

Korábban a LOGISCOOL Kecskemét franchise partnereként tevékenykedő Digitális Oktatási Központ, idén tavasztól önállóan folytatja a programozás oktatását gyerekeknek és fiataloknak. Az tananyag jelentősen kibővült, DR. CODE siker alapú oktatási rendszerében, ami összesen 18 félévnyi tanulási lehetőséget biztosít a Diákjaink számára egymásra épülő rendszerben.

Az alapkurzus a Scratch programnyelven alapul, amelyben diákjaink számítógépes játékprogramokat készítenek, beleértve azok matematikai, fizikai hátterét is. Életkortól függően eltérő ütemben, de minden korcsoportban sok játékos gyakorló feladat segítségével megtanulják készség szinten használni a Scratch teljes utasítás készletét.

Ez alatt a diákok szinte észrevétlenül elsajátítják azokat a legfontosabb programozási alapelveket, amelyek minden számítógépes program alapját is képezik, és amelyet utána bármilyen egyéb programnyelvben tudnak hasznosítani. Ilyen alapelvek például a folyamatábrák, az algoritmusok, a ciklusok, a feltételes utasítások, a változók, stb.

Kurzusainkhoz előzetes programozási tapasztalat, különleges matematikai tudás nem szükséges.

 

 

KINEK SZÓL?

 • Kurzusainkra 5-20 éves diákok jelentkezését várjuk.
 • Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy azonos korosztályba tartozó diákok kerüljenek egy csoportba, így az alsó és felső tagozatos, illetve középiskolás diákok tanuljanak együtt programozni.
 • Foglalkozásainkat 6-12 fős csoportokban tartjuk.

 

MIKOR?

Kurzusainkat félévenként, szeptemberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk.

Órák hetente egyszer vannak, 3x30 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15.00 és 16.40, valamint szombat délelőtt 9.00 és 10.40 órai kezdéssel indulnak.

A beiratkozást követően a jelentkezések alapján a végleges csoportbeosztásról minden esetben írásban küldünk tájékoztatást.

 

BEMUTATÓ ÓRÁK:

 • szeptember 16. szombat 10.00-11.00
 • szeptember 23. szombat 10.00-11.00

 

ÁRAK?

A kurzusok teljes díját osztottuk fel havi részletekre, egy havi díj összege 13.000 Ft. A havi díjat havonta átutalással vagy bankszámlánkra történő befizetéssel kérjük teljesíteni. Kedvezmények: saját diák kedvezmény 10%, csoport kedvezmény 10% (legalább 4 diák), testvér kedvezmény 10%.

 

 

 

Jelentkezni az űrlap kitöltésével tud, kattintson a Jelentkezés a kurzusra gombra!

 

Elérhetőségek:
Cím: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 11. I. em.
Telefon: +36 30 7577 402              
E-mail: programozzvelunk@digi-ok.hu
Bővebb infó és a weboldal: www.programozzvelunk.hu

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!