Jelenlegi hely

Tűzijáték és főtéri szilveszteri buli Kecskeméten, 12 harangütés búcsúztatja el a 2017-es évet

December 31-én, a legnagyobb szabadtéri szilveszteri buli Kecskeméti Téli Fesztiválon lesz.  A zenéről a Madarak Házibuli Zenekar gondoskodik, ahol a profi zenészek vezénylésével egy igazi Időkapszula partiban lehet részünk. A színpadképet is retro hangulatúvá varázsolják, gyakorlott kézzel mozgatják meg a közönséget, a jó hangulat mellettük elkerülhetetlen.

 

A kecskeméti Nagytemplom harangjának 12 harangütése végleg elbúcsúztatja majd a 2017-es évet. Ekkor két nagy úgynevezett mozsár effekt robbanás is nyomatékot ad majd ennek az eseménynek, hogy utána közösen elénekelhessük a Himnuszt.

A tűzijáték sem akármilyen lesz, hiszen kimondottan számítógép vezérelt és a kísérő zenéhez szinkronizált műsort láthatunk, azaz piromusicalt.

A négy tételből álló műsorban, természetesen lesz Kodály Zoltán zenéjéhez igazodó tűzijáték is. 35 kg robbanóanyag, körülbelül 15 perc alatt, mintegy 1200 robbanás és egyéb effekt formájában kápráztatja el a közönséget, az Aranyhomok Szálloda előtti térről kiindulva.

Szilveszterkor is fényekkel, zenével és fantasztikus hangulattal vár a Kecskeméti Téli Fesztivál.

MasiMami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!