Jelenlegi hely

Rendezvényeink

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Anyák napi virágültetés a Kecskemétimamival 2015

Anyák napi virágültetés a Kecskemétimamival 2015

2015. Május 3.-án megtartottuk az első kecskeméti Anyák napi virágültetésünket a Nagytemplom és városháza közötti területen, - Főtér, Méltóság mezeje.  Szeretnénk, ha programunk hagyománnyá válhatna, hisz célunk az, hogy hirdessük: Kecskeméten anyának lenni és családban élni jó!

Ingyenes gyermek elsősegélynyújtó tanfolyam szülőknek Kecskeméten

Minden szülő rémálma, hogy gyermekét hirtelen baleset érheti, megsérülhet, vagy a legrosszabb esetben életveszélybe is kerülhet. Sokunknak fogalma sincs, mit kellene ilyenkor tenni, hogy gyermekünkön segítsünk, vagy vészhelyzetben az életét megmentsük. Ezért a gyermekkori vészhelyzetek elhárítására ingyenes elsősegélynyújtó tanfolyamot szervezünk Kecskeméten a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szervezésében.

Üzletanyu születik turné - meghívtuk Vida Ágit

Teremts munkahelyet magadnak! avagy: Hogyan indítsunk vállalkozást befektetés nélkül? Kecskemétimami szervezésévben Vida Ági INGYENES előadást tartott a Kismama Karrier Központban Kecskeméten!

Séta és piknik a szabad szoptatás népszerűsítéséért Kecskeméten

Séta és piknik a szabad szoptatás népszerűsítéséért Kecskeméten

Augusztus 1-jére, a szoptatás világnapja alkalmából és csatlakozva a Budapesti eseményhez, pikniket szerveztünk a szoptatás népszerűsítéséért, a szabad szoptatásért, hiszen szoptatni természetes bárhol, bármikor, igény szerint (csakis a baba igényeire fókuszálva)! A kecskeméti pikniket Augusztus 5-e, péntekre halasztottuk a rossz időjárás előrejelzések miatt. A létszám ugyan nem volt akkora, mint hétfőn lett volna, de így is igazán jól sikerült.

Hajfonó tanodánk megnyílt! Kis hercegnőket varázsoltunk lányainkból

Hajfonó tanodánk megnyílt! Kis hercegnőket varázsoltunk lányainkból

Különleges csajos délutánt rendeztünk kedden az Ifjúsági Otthonban. Budapestimami kollégánk írása „Sajnálom kislányom, nekem ez nem megy” valóságos lavinát indított el a Facebookon: szervezzünk egy délutánt olvasóinknak, ahová hívjunk meg fodrászokat, hogy megtanítsák a suta mamihoz hasonló édesanyáknak a hajfonás trükkjeit.