Hozzávalók:
- 1 csésze mogyoróvaj
- 1 csésze cukor
- 1 csésze méz
- 6 csésze felfújt rizs
- 1 csésze csoki csipsz
- 1 csésze karamell
- ½ dl tejszín
- pici csokitojás
Elkészítés:
1. A mogyoróvajat, cukrot, mézet edénybe téve közepes lángon forrald össze
2.Ha nagyszemű a
puffasztott rizs, akkor aprítógéppel darabold össze
3.Tedd a felfújt rizst egy tálba, öntsd hozzá a cukros-mézes szirupot és jól keverd össze
4. A muffinsütő formát olajozd ki és töltsd meg a rizses masszával úgy, hogy üres maradjon a közepe
5. Melegítsd össze a csokit a karamellel a tejszín hozzáadásával.
6. Töltsd meg a sütik belsejét a masszával és ha kicsit kihűlt, tedd rá a csokitojásokat
Jó étvágyat!
Hegedűs Hanga 10 éves a Konyhafőnök Junior nyertese
Gyere és tarts velem a Facebookon is!
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges