Jelenlegi hely

Adj egy mesét! Hozd be megunt, kinőtt, jó állapotú játékaid és mesekönyveidet

Hetedik éve hirdetik meg jótékonysági akciójukat a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagjai, amellyel nehéz sorsú családok és gyermekek karácsonyát szeretnék szebbé, örömtelibbé tenni.

A már nem használt, de még jó állapotú játékokat és mesekönyveket december 13-áig gyűjtik a Reile Géza utcai esélyteremtő irodában és a kecskeméti Család- és KarrierPONT-ban.

Mindössze néhány hét és beköszönt az adventi időszak. Hogy a karácsony szebb és örömtelibb legyen a nehéz sorsú családoknak és gyermekeknek a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagjai mesekönyv- és játékgyűjtést szerveznek.

A padláson porosodó mesekönyvek és játékok jó helyre kerülnek azoknál a családoknál, akik áruk miatt ezeket nem engedhetik meg maguknak. 

Mit vihetsz be?

  • otthon már nem használt, de még jó állapotban lévő, tiszta játékokat
  • és könyveket,
  • esetleg édességet

Hová?

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, illetve a kecskeméti Család- és KarrierPONT Reile Géza utca 22. szám alatti irodáiban lehet leadni.

Készüljünk együtt az ünnepekre! Ami egyszer nekünk örömet szerzett, most mást is megörvendeztethet. Segítsen, hogy segíthessünk! 

További információ a

  • +36 20/310 1850-es vagy a
  • +36 20 332 3850-es mobilszámokon kérhető.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!