Jelenlegi hely

Fiatalok, akik kiállnak magukért! Csatlakozz Te is hozzájuk

2015 elején néhány középiskolás, főiskolás és ifjúságsegítő úgy gondolta, ahhoz, hogy komolyabban vegyék őket a város fiatalokat érintő kérdéseinek megtárgyalásakor, együtt érdemes kiállni az elképzeléseikért. Ennek érdekében megalakították a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatot.

Céljaik elérése érdekében éves munkatervet készítenek, minden csütörtökön gyűlést tartanak, közreműködnek az V. Ifjúsági Bál (2020. február 28.) és a V. Tanévzáró Fesztivál (2020. június 12.) szervezésében, nem utolsó sorban pedig egy akciósorozaton dolgoznak, amelyben a felelős állampolgárságra való nevelést tűzték ki célul.

Folyamatosan részt vesznek ifjúsági érdekképviseleti képzéseken és közösségi programokon. Diákdiplomáciai kapcsolatokat ápolnak a békéscsabai, egri, székesfehérvári, debreceni és sok más ifjúsági érdekképviseletben aktív csapattal, mind emellet részt vettek a Kecskeméti Ifjúsági Stratégia 2018-2024 megalkotásában.

Most Te is csatlakozhatsz hozzájuk!

A csapat olyan tagokat vár, akik lelkesen, szívesen, de egyben kitartóan és felelősséggel tennének majd a 2019/2020-as tanévben azért, hogy a fentebb említettek továbbra is megvalósuljanak, sőt újabb ötletekkel bővüljenek.

Ha érdekel a fiatalok érdekképviseletének lehetősége, szeretnél egy megújuló és lendületes csapattal együtt dolgozni, itt a helyed!

Minden továbbiról az alábbi elérhetőségeken kérdezhetnek:

 

Szeghő Balázs - elnök (16 éves), Csík Jázmin - alelnök (15 éves)

Egy éves mandátumot kaptak 2019. október 8-án, ami által a fiatalokkal közösen tehetnek azért, hogy jobban érezzük magunkat Kecskeméten.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Bábozni jó, elkészíteni még jobb!

Bábozni jó, elkészíteni még jobb!

Rengeteg szuper bábot megvehettek boltokban, a saját magunk készítette viszont sokkal különlegesebb, becsesebb. Hoztam is egyből két ötletet, amihez még kézügyesség sem nagyon kell.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 8.

Ma, mikor feltettem a kérdést, hogy ki hogyan is tervezi a hétvégét, úgy nézett rám a családom, mintha bolondgombát ettem volna. Pedig totál komolyan gondoltam, hogy ezt a mostani hétvégét is tervezzük meg. Kijárás nélkül.
"A nagylegény majd megoldja!" -  Önállóságra nevelés VS helikopterezés

"A nagylegény majd megoldja!" - Önállóságra nevelés VS helikopterezés

Nemrég a 10 éves fiammal sportorvosnál jártunk.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 7.

Szeretnék, óh, de szeretnék újra kisgyermek lenni. A világ felől nem aggódni. Csak a családommal együtt lenni. A sok aggódást elengedni.
Ugrás az oldal tetejére