Jelenlegi hely

Amikor a jókat, jóval jutalmazzák...boldogság van az E-Kecsapnál

Amikor egy aprócska álomból, valami hatalmas dolog születik, amikor a jókat, jóval jutalmazzák, amikor rájössz, hogy az, amit csinálsz, másokat is megindít, és amikor te segítesz folyamatosan és elérkezik, hogy téged is segítenek, akkor tudod, hogy az út, amire léptél, az valóban érték és tisztelendő példa mindenki előtt! Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány munkáját segítette a Mercedes Benz!

"Drága Mindenki!

Nagy nap ez a mai! 4 éve álmodott egy nagyot hat egyszerű ember, 6 hétköznapi Édesanya. Úgy határoztak, hogy kisbuszok, bérelt irodaházak, céges mobiltelók, drága vacsorák, fizetett alkalmazottak NÉLKÜL létrehoznak egy alapítványt, amely tettekre váltja majd a rengeteg jószándékot, emberbaráti együttérzést, amely gyönyörű városunkban van, vagyis amely bennetek van! Mindent magunk finanszíroztunk, hogy az adományozók pénze tisztán és egy az egyben a bajba sodródott családokhoz juthasson el.

Most pedig -egy kicsit talán, mint a mesében  - egy csodálatos ajándékot kaptunk az elmúlt évek igyekezetét megkoronázandó, s a munkánkat megkönnyítendő.


A Mercedes-Benz Magyarország vállalatai az évértékelő sajtótájékoztatójuk végén a Kecsapnak ajánlották fel két éves használatra az új A-osztály első kecskeméti sorozatgyártott darabját. Indoklásként úgy fogalmaztak, hogy a jövő generációi iránt érzett felelősség vezérelte őket az alapítványunk kiválasztásában. Szabóné Kis Éva jóbarátunk, alapítványunk vezetője vette át a kulcsot Budapesten és igyekezett az egész kis csapatunk nevében köszönetet mondani ezért a kivételes lehetőségért.


Őszintén azt kell mondjuk: szóhoz sem jutunk a meglepetéstől, az örömtől, a hálától! Egyetlen módon tudjuk csak kifejezni mindezeket, az pedig a lelkiismeretes további szolgálat és bizony valóban, a következő generációk védelme, családjaik felkarolása.
Köszönjük a Mercedes Benz vállalatainak ezt a hófehér gyönyörűséget!

Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány"

Gratulálunk mi is a Kecsapnak és a Mercedes-Benz Magyarország vállalatnak!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!