Jelenlegi hely

Válogass a legjobb nyári táborok közül! – indul a szezon a Hírös Agórában 96 táborral

Minden gyerek nagyon várja már, hogy elérkezzen a jól megérdemelt nyári szünet. Persze a szülők is várják, de mégis  hatalmas gondot jelent, hogy hová tegyék a gyereket, 11 hét, azért 11 hét és ennyi szabi senkinek sem jár! Viszont van nekünk Kecskeméten egy Hírös Agóránk, akik egész évben azért dolgoznak, hogy segítsék a szülőknek megoldani ezt az időt.

A nyár már rég nem holtszezon a kecskeméti népművelők számára, hiszen idén nyáron, 5 helyszínen 96 tábor lesz, csak a Hírös Agóra szervezésében.

Táborajánlataik nagyon kedvezményesek - 13 ezer Ft-tól 27 ezer Ft-ig - , és aki május 25-ig regisztrál a táborba és május 31-ig befizeti, gyermeknapi kedvezményt kap a tábor árából – a regisztrációs díj 50%-át elengedik, ez gyerekenként 2000 Ft-ot jelent.

A programjaik színesek és minden igényt kielégítőek, a helyek viszont gyorsan be is telnek, ezért érdemes időben jelentkezni, mert már most vannak olyan táborok, ahová nem tudnak több gyereket fogadni.

Idén még érdekesebb és izgalmasabb kínálattal rukkoltak elő, még felsorolni is nehéz: Színházi, Kiskukta, Bűvész, Kutyás, Túrázós, Filmes, Zenés, Bábos, Angol, Harry Potter, Kincskereső, Állatos, Extrém sport, Csillagász, Nyomkereső, Időutazó, Hősképző, Grafikai, Kézműves, Kreatív, Sakk, Sport és tánctáborok várják 4 évestől egészen 18 éves korig a gyerekeket.

A bátrabbakat pedig a helyi táborok mellett Parádon bentlakásos táborba is várják. Az önkormányzat is segít, hisz idén 15 millió forintot bocsát rendelkezésre, hogy a hátrányos helyzetű családok gyermekei ingyen táborozhassanak Parádon.

Ami nagyon fontos, hogy ne a szülő válassza ki a gyereknek a tábort, mutassuk meg neki a lehetőségeket és hagyjuk, hogy abba jelentkezzen, ami az ő érdeklődési körének a legszimpatikusabb. Hisz a gyereknek nincs más dolga, csak gyereknek lenni és játszani, mert ebből tanul, a játék készíti fel őt az életre. A jó nyári tábor ilyen programokat kínál, persze játékos formában és neki jól kell magát éreznie az adott közösségben.

Ha klassz tábort keresel, itt van miből válogatni: HÍRÖS AGÓRA NYÁRI TÁBORAI

Persze a Hírös Agóra nemcsak a táborszervezésben nagyon profi, hanem a családoknak szóló városi programokban is. Május 27-én gyereknap alkalmából, egész napos programokkal várja a családokat Kecskemét főterén és több helyszínen. Egy játékos időutazásra várnak mindenkit a Korok és játékok 650 éves időutazás során.

Történelmi korok megjelenítésével Mátyás király udvarát, a magyar ember reform kori életét próbálják megidézni, de ez mellett bemutatásra kerül a retro korszak a jelen és a jövő is, a színpadon lesz sok tánc és zenebona, majd délutántól az Ezer Lámpás Éjszakája program veszi kezdetét.  Mindezek mellett hamarosan kezdődik a Kodály Művészeti Fesztivál és a Barackpálinka és Borfesztivál és júliustól elérkezik idén is a sokak által nagyon kedvelt Meseudvar és a Fiesta Udvar is.

Makai Marianna 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!