Jelenlegi hely

Családi nap lesz a Kecskeméten nyíló új magániskolában!

Mint arról már pár hete beszámoltunk Kecskeméten egy új magániskola nyílik szeptemberben! Ezek az iskolák anyival különböznek a hagyományos iskoláktól, hogy olyan pedagógiai módszerrel tanítják majd a gyerekeket, amelynek segítségével szabadon használhatják a fantáziájukat, kreativitásukat.

 

   

A Mérföldkő Tanulócsoport júniusban szervez még egy családi délelőttöt, hogy a szülőknek segítséget nyújtson a döntésben az iskolakezdést illetően. Most a hangsúlyt arra fektetik, hogy a gyerekek és a tanító nénik megismerkedjenek egymással.

Kis foglalkozásokat fog tartani mindkét pedagógusuk, Ti szülők pedig bepillantást nyerhettek a munkájukba. Aki még nem hallott róluk, a Mérföldkő Tanulócsoport a Mátrix Oktatási központ szárnyai alatt jött létre és szeptembertől egész napos magániskola jelleggel fog működni, ahova elsősorban alsó tagozatos gyermekeket várnak.

  • Helyszín: Kecskemét, Búzavirág utca 29.
  • Időpont: 2019.06.22. szombat 9.30-tól 12.00-ig.

A családi délelőtt ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert a férőhelyek száma korlátozott! Nagy készülődéssel és lelkesedéssel várunk Mindenkit!

Telefonszám:

 

Az oktatás szeptemberben kezdődik, viszont a nyáron már különböző táborok keretén belül megismerkedhetnek a gyerekek az iskolával. 

MOCORGÓ TÁBOR mozgásterápiás tábor, népi játékos elemekkel

Hagyományőrző Tábor - Népi mesterségek tábora

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!