Jelenlegi hely

A csütörtökön elveszett kisfiú édesanyjával beszélgettünk, hogy tűnik el egy 2 éves?

Mint tudjuk csütörtök reggel egy két éves kisfiút találtak a 445-ös elkerülő úton a Metró környékén, a kisgyermekre egy autós lett figyelmes, aki feltette egy közösségi oldalra, hogy keresi a szülőket. A Facebook hihetetlen erejének köszönhetően hamarosan meg is lettek. Az édesanyával beszélgettünk, hogy, hogy történt a dolog:

  • Én dolgoztam és a pici a mamánál nyaralt. A kicsi kiment az udvarra, kinyitotta a kaput és egyszerűen kiment az utcára. A nagymama is nagyon megijedt és természetesen mi is.
    Szerencsére a pici nem sokat fogott fel a dologból és ő nem ijedt meg, semmiféle sérülést nem szenvedett. Sosem gondoltuk volna, hogy ez megtörténhet velünk, és nagyon örülünk neki, hogy semmi nagyobb baj nem történt. 

Minden szülő rémálma, hogy elveszik a gyereke. A kicsiket minden érdekli, minden izgalmas és egy szempillantás alatt már ott sincsenek, figyelünk rájuk, óvjuk őket, de néha a leglehetetlenebb dolgok is meg tudnak történni. Nem egyedüli eset ez, természetesen azért szerencsére nem is fordul elő mindenap, de emlékszünk még 2013-ban, amikor szintén Kecskeméten egy bölcsődéből egy 2 éves kisfiú szökött ki egy kismotorral és a belvárosi forgalmas utcán lettek rá figyelmesek. Szerencsére ott sem történt tragédia.

M.Mariann
 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!