Jelenlegi hely

Első Hercegnőképző, szépségnap kislányoknak a Kecskemétimamival

Az én 8 éves kislányom, ha a barátnőivel egyedül marad, abból szárazon nem marad semmi a fürdőszobában, abban a pillanatban előkerülnek anya, sminkes cuccai és indul a nagy átváltoztató szalon, persze a végeredmény legtöbbször vicces, de ebből jött ez a remek kezdeményezés, miért ne lehetne ezt igaziból eljátszani?

Ezért szervezünk a Kecskemétimamival egy igazán csajos napot!

A Te kislányod is imád a pipere cuccaiddal játszani, szépítkezni és illegetni magát a tükör előtt?
Szeretné, ha ő is részesülhetne olyan kényeztetésben, mint az anyukája egy igazi szépségszalonban? Mi lenne, ha egyszer egy igazi fodrász, kozmetikus és körmös csak körülötte forogna? Mi lenne, ha lenne egy olyan nap, ami csak róla szólna, és úgy érezhetné magát, mint egy igazi kis hercegnő? Ha a válaszod az, hogy örülne, akkor tartsatok egy csajos, anya-lánya szépítkezős napot a Kecskemétimamival, ahol a főszerep most a kicsiké lesz!

Szeretettel várjuk a kislányokat az első „hercegnőképzőnkbe”, ahol részese lehetsz annak, hogyan válik egy kislányból csodás kis hercegnő.

A frizura, smink és körömlakkozás után lefotózzuk őket. A kicsiket hercegnős jelmezbe, a nagyokat alkalmi ruhájukban, hiszen minden kislány hercegnő szeretne lenni, Csipkerózsika, Hamupipőke, Bell, Tiana, Elza és Anna, Aranyhaj, vagy épp Hófehérke bőrébe bújni egy pár órára. Kipróbálni milyen az, amikor csodás frizura készül, mesés smink, és csillogó körömlakk kerül a körmükre. Ne felejtsétek otthon a koronákat, tiarákat, és a hercegnős ékszereket sem.

A végén pedig oklevél jár az ügyes kis hercegnőknek.

A kislányokat profi fodrász és sminkes fogja „átalakítani”, de csak is korosztályuknak megfelelően, nem kifutóra képezzük a kicsiket, egyszerűen csak egy kis játékos, kényeztető napot szeretnénk nekik nyújtani.

Lehet választani, hogy kiegyenesítsék a haját, göndörítsék vagy egy szép fonatot is kérhetnek, kozmetikusunk egy kis kényeztető arcmasszírozással és gyengéd sminkkel kényezteti a lányokat és választhatnak csillámtetoválást és a csillogó körömlakkokból is.

Helyszín a kecskeméti Petőfi városban lévő exluzív Mestertársak fodrász és kozmetikus képző szalonja. Szalonvezetők Vida Orsolya és Vida Eszter mester és diplomás oktatók.

  • Korhatár: 5-12 éves kor
  • Részvételi díj: 5000 Ft
  • Időpont: 2019. január 19. szombat (a program kb. 3 órás lesz) 
  • Helyszín: Kecskemét Vízöntő utca Mestertársak Fodrász és Kozmetikus Képző szalonja

Jegyek korlátozott számban előrendeléssel foglalhatók (max 10 fő). Az összeg átutalása után válik a foglalás érvényessé, átutaláshoz az adatokat visszaigazoló levelünkben küldjük!

Szervező: Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!