Jelenlegi hely

Fashion reggeli 3.0 - Újra egy nőcis élménnyel lettünk gazdagabbak!

Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a nők Kecskeméten, egy újabb remek programban lehetett részünk! Szombaton rendezték meg harmadik alkalommal a Fashion reggeli nevű női összejövetelt Kecskeméten.

A rendezvény a Malom Bevásárlóközpont tetőteraszán, a hangulatos Malom Terasz nevű kávézóban került megrendezésre.

Az eseményt csak színesítették különböző - a plázában megtalálható - butikok kirakodásai. Ruhák a legújabb őszi kollekcióból, csizmák és bakancsok, valamint az ősz színeiben pompázó ékszerek és táskák.

Kiemelt figyelmet kapott a farmer szekció, ami egy jótékonysági esemény részét képezte. Ugyanis elindult az ún. Ide a farmereddel rendezvény, amelyről részletesebben itt olvashattok.

A divat téma mellett megjelent az agyon izgult állásinterjúk alatti stressz, az arra való felkészülés mozzanatai, valamint az odaillő dresscode is boncolás alá került. Előadónők őszíntén beszéltek tapasztalataikról és élményükről. A téma feltárásában egy vérbeli HR-es is a nők segítségére volt.

Az esemény alatt finom falatokat, friss gyümölcsöket, salátákat és limonádékat kostólhattunk meg.

A délelőtt vége fele egy sminkmester és fodrász is állt a segítségükre a hölgyeknek, akik a legújabb trendekről és termékekről meséltek.  A nőcisen eltöltött délelőtt végén a résztvevők még egy szuper ajándékcsomagot is kaptak.

Összetartás és elszántság érződött a kecskeméti nők körében, akik vidam perceket tölthettek el a Fashion reggeli 3.0 esemény keretében.

Kovács Lili - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!