Jelenlegi hely

Fogjunk össze, Kecskemét! Itt a nagyszerű lehetőség, hogy segítsünk a kecskeméti fiataloknak!

Fogjunk össze, Kecskemét! Jövőért, városunkért, fiataljainkért, egy pályázaton indultak a fiatalok és semmi másra nincs szükségük, csak arra, hogy júli. 15-éig, nyom rájuk egy szavazatot!

A dm pályázatot hirdetett magyarországi civil szervezetek számára. Kecskemétről a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér nyújtott be pályázatot az Éjszakai Forgatag rendezvénysorozatukkal.  

"A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér évtizedes hagyományokkal rendelkező asztalitenisz egyesület, mely felismerve az őt körülvevő városrész igényeit, a nappali sportoláson kívül éjszakai időszakban is kapaszkodót  és ingyenes sportolási lehetőséget nyújt a veszélyeztetett fiatal korosztálynak az Éjszakai Forgatagok alkalmával.  Célunk, hogy a sportversenyeken túl bűnmegelőző, kulturális, ismeretterjesztő előadásokkal színesítsük az Éjszakai Forgatagot."

Segítsük az előrejutásukat, és fejlődésüket csupán egy-két kattintással! Nekünk nagyon kevés erőfeszítésbe kerül, Nekik viszont hatalmas ajándék minden szavazat!

Mindannyian tudjátok, mennyire fontos a sport és az egészséges életmód, és azt is, hogy jobb minél kisebb korban elkezdeni erre nevelni a gyerekeket. 

Fogjunk össze, Kecskemét! Jövőért, városunkért, fiataljainkért, hogy aztán büszkén ünnepelhessük majd a sikeres projektet! 

Az alábbi linken tudtok szavazni július 15-ig: https://www.dm-egyuttegymasert.hu/hu/jotettekkel-egy-jobb-vilagert/beerk...

Keressétek az Éjszakai Forgatag elnevezésű projektet.
 

A dm célja a helyi közösségek és tagjaik támogatása a következő kategóriákhoz kapcsolódóan:

-egészséges életmódra nevelést népszerűsítő közösségi programok támogatása
-szociálisan hátrányos helyzetben élő családok és gyermekek közösségi támogatása
-környezetvédelem, a környezettudatos életmódra, szemléletre nevelés témakörében benyújtott közösségi tevékenységek támogatása

A pályázatokat a dm szakmai partnere, a Magyar Adományozói Fórum közreműködésével értékelik. A kiválasztott 30 projekt közül közönségszavazással választják ki a 10 győztest. A nyertes kezdeményezéseket 500-500 ezer forinttal támogatja a dm.
 


 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!