Jelenlegi hely

Legyél Te is ideiglenes befogadó Kecskeméten! Nagy szükség van a segítségre

A Kecskeméti Cicamentőknek soha még ennyire nem volt szükségük ideiglenes befogadókra, mint most. Napi szinten kénytelenek visszautasítani valóban nagy bajban lévő cicákat, mert nem tudják őket elhelyezni.

Ha szeretnél egy társállatot, de nem akarod elkötelezni magad, vagy ha szeretnéd letesztelni a gyermeked, hogy valóban neki való-e egy kis állat, vagy ha csak szeretnél segíteni ezeknek a doromboló kedves kis szőrpamacsoknak, legyél ideiglenes befogadó.

Az ideiglenes befogadási idő változó időtartalmú lehet. Van, akinél pár nap, de pár hét is lehet, hogy eljöjjön az álomgazdi érte. Természetesen az ideiglenes befogadóval előre megbeszélik, hogy mennyi időre tud vállalni állatot. De akár pár hét is hatalmas segítség számukra.

Valamennyi, gondozásukba lévő állatot parazitamentesen, orvosi vizsgálatot követően helyezik el ideiglenes befogadókhoz. Természetesen kisgyermekek mellé csak olyan cicát adnak, akik teljes körűen féreghajtva és bolhátlanítva vannak, és a cicák oltási programját is a lehető leghamarabb megkezdik.

A gyerekek nagyon imádják az állatokat és bizony igaz a mondás, miszerint az állatoknak gyógyító, terápiás hatásuk van, hiszen kivételes kapcsolat alakulhat ki közöttük, amit más nem pótolhat. Nem utolsó sorban hozzájárul, hogy időben megszeressék a természetet és az állatokról való gondoskodás a felelősségtudatot is beléjük neveli.

Én nagyon elfogult vagyok, hiszen nekünk is van két macskánk, egy kutyánk és két óriás nyulunk, - akik szerelmük zálogául 5 kisnyúllal ajándékoztak meg bennünket (természetesen megragadom gyorsan a lehetőséget, ha valaki édes kis hatalmas nyulakra vágyna, szeretettel várom a jelentkezését J ).

Olyan állatbarátokat keresünk, akik otthonukba fogadnák a Kecskeméti Cicamentők gondozásába került, gazdára váró állatokat. Ezeknek a kedves kis doromboló cicáknak, semmi másra nincs szükségük, csak szerető, gondoskodó gazdira, de nem egyszerű megtalálni mindnek a saját „családját”,  és addig míg nincs meg, szükséges az ő helyük biztonságos és szeretett ellátása.

Téged keresnek,

  • Ha nincs saját cicád,
  • vagy van, de oltott, ivartalanított, és tőle teljesen elkülönítve is el tudsz helyezni vendég cicát vagy cicákat (kistestvéreket nem szoktunk elválasztani),
  • ha az elhelyezést zárt, biztonságos térben tudod megoldani,
  • ha orvoshoz tudod őket szükség esetén juttatni önállóan (természetesen a felmerülő költségek minket terhelnek, nem téged),
  • ha tudsz éles és persze nagyon cuki gazdikereső fotókat készíteni,
  • és természetesen ha szeretnél pici cicákkal foglalkozni néhány hétig, amíg a gazdi rájuk talál, de nem szeretnéd a saját macskádat szaporítani,

AKKOR TE VAGY A MI EMBERÜNK!

Minden mást biztosítunk a cicáknak, neked csak szeretni kell őket!

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy a Kecskeméti Cicamentőket IDEIGLENES BEFOGADÓKÉNT TÁMOGASD, és részese szeretnél lenni annak a csodának, ahogy egy esélytelen sorsú cicából, boldog kis házi kedvenc válik, írj nekik üzenetet a facebookon, vagy a kecskemeticicamentok@gmail.com címre! Rengeteg megosztást kérünk szépen, mert most ezen is életek múlnak!

Makai Mariann
- Kecskemétimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!