Jelenlegi hely

Jelentkezz az új „DrMami” tanfolyamra Kecskemétre - szeretnéd magabiztosan kezelni a kisebb felmerülő gyermek betegségeket?

Hasznosnak találtad a Doktor Mami tanfolyamot márciusban, vagy lemaradtál? Kérésetekre ÚJRA vagy inkább úgy is mondhatnám, hogy folytatjuk a Doktor Mami „tanfolyamunkat”.

Márciusban rendeztük meg az első workshopot, ahol a kecskeméti Dr. Nagy Beáta homeopátiában jártas gyermekorvos tartott nekünk előadást a természetes gyógymódok iránt érdeklődő szülők és szakemberek számára. Ez nem csupán egy előadás volt, hanem egy interaktív délután, ahol a szülők bátran tehettek fel konkrét kérdéseket, hogy hogyan támogathatnák a hagyományos orvoslás mellett homeopátiás készítményekkel gyermekeik gyógyulását.
 


Most ezt szeretnénk folytatni, hiszen sokan lemaradtatok vagy még több tudást szeretnétek megkapni. Sok kérdést tettetek fel akkor az immunerősítésről, az őszi, téli megbetegedésekről, ezekre adja meg a doktornő válaszokat október 26-án, és részletesebben beszél a szezon problémáiról, az immunerősítésről, lázról és a felső légúti betegségekről.

A mostani tanfolyam témája: tanuljuk meg minél hatékonyabban és egyszerűbben alkalmazni a kiegészítő gyógymódokat, főleg abban az esetben, ha vírusfertőzés esetén az orvos 3-4 nap várakozást javasol!

A programon a részvétel korlátozott, ezért regisztrációhoz kötött, természetesen most is ingyenesen vehettek részt rajta, semmi másra nem lesz szükségetek csak papírra és tollra, hogy tudjatok jegyzetelni a konkrét kérdéseitek alapján. Illetve előre írjátok össze, hogy mi az, amit szeretnétek ti a helyszínen a doktor nőtől megkérdezni.

Időopnt: 2019. október 26. 15:00-18:00
Helyszín: Eyva Ház  - Kecskemét, Hoffmann János utca 10.

Fontosnak tartod, hogy gyermeked csak akkor szedjen antibiotikumot, szteroidot, egyéb gyógyszereket, ha az feltétlenül szükséges? Bízol az anyai ösztöneidben és szeretnéd magabiztosan kezelni a kisebb felmerülő betegségeket?

Legyél Te is magabiztos Doktor Mami! A jelentkezéshez kattints ide:

Gyere, és tölts velünk megint egy délutánt Kecskeméten, 2019. október 26-án az Eyva Házba 15 órától. 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon maradok, otthon alkotok…

Otthon maradok, otthon alkotok…

Pályázat típusa: rajzpályázatKorcsoport: óvodások, alsó tagozatos iskolásokBeküldési határidő: 2020. május 30.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 23.

Nem hosszú idő 2 hónap. Tényleg nem. Mégis mennyi mindent megváltoztatott. Mi is mennyit változtunk.
Ugrás az oldal tetejére