Jelenlegi hely

Kikerült az első "Enni adok" ételdoboz Kecskemétre is! Gyerünk, töltsük meg közösen!

Fantasztikus ötlet ért el hozzánk megint, az "Enni adok" utcai doboz, amivel már te is segíthetsz Kecskeméten. 

A Re-Formáló Egyesület hozta el hozzánk, melynek célja az, hogy minél több doboz kerüljön ki országszerte, minél többen csatlakozzanak önkéntesként az akciókhoz, és minél többen adományozzanak élelmiszert azok számára, akik erre rászorulnak. Nagyon szeretem az jellegű kezdeményezéseket, azt hiszem ezek az "apró dolgok"  által megtanulunk egyre jobbnak lenni, és példát mutathatunk gyerekeinknek is, hogy talán egy jobb, és empatikusabb felnőtt váljon majd belőlük!

Kecskeméten a Nyíri utca 15. szám alatt találjátok meg az "Enni adok" ételdobozt!

Kedves kecskemétiek! Egy kis összefoglalással világmegváltó dolgokat hozhatunk létre, szeressétek, támogassátok, töltsétek meg minden finomsággal! ❤

Az 'Enni adok' dobozokból bárki vehet, aki éhezik.

Hogyan működik?

Az Enni adok ételdobozba bárki betehet tartós élelmiszert, pékárut, zöldséget, gyümölcsöt, házi lekvárokat, befőtteket... stb. A rászorulók pedig személyenként naponta 3 darabot kivehetnek belőle! Ez a doboz nem a hajléktalanoknak szól csak, sok kisnyugdíjas, nehéz helyzetben lévő ember, sok gyermekes család is fogja remélem merni használni és megtölteni a pocakokat...

Mit tehetsz az ételdobozba?

Házi befőtt, lekvár, sütemény, pogácsa, édesség, forrótea (pl.alufóliába betekerve télen), rostos üdítők, zöldség, gyümölcs, szendvics, pékáru, tartósélelmiszer és házi készítésű főtt ételek (ezek nagyon fontosak, sokaknak sajnos hetekig nem jut egy finom, meleg étel), de ezeket dátumozd fel!!

Ne tegyél bele:

ruhaneműt, gyógyszert, alkoholt

Segítsünk együtt, mert segíteni jó! Neked egy pici odafigyelés, másnak egy étkezés! Oszd meg a cikket, hogy minél többen tudjanak róla!!

Re-Formáló Facebook oldala

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!