Jelenlegi hely

Legyél te is Sólyom! Jelentkezz a kecskeméti jégkorongszakosztályba

A Magyar Jégkorong Szövetség szakmai és anyagi támogatásával alakították meg év elején a Kecskeméti Sportiskola (KESI) jégkorongszakosztályát.

A jégkorong utánpótlás oktatását a legkisebb korosztályban (szuper mini - U8 és mini - U10) kezdték meg.  Februárban fedett jégpálya is átadásra került, hozzájárulva, hogy az újonnan alakult csapatok minél sikeresebb felkészüléséhez.  Az edzéseket Szabó István, egykori válogatott jégkorongozó és Redler Attila egykori jégkorongozó tartja.

A fiatal csapatok már ebben a szezonban is megmérettetéseken bizonyítják tudásukat. 2018. Április 14-én az U10 szakosztály a Szegedi Műjégpályán Makó és Szeged elleni barátságos mérkőzésen vett részt. 2018.április 29-én az U8 korosztály tagjai indulnak Szegedre szerepelni.

Bár a jó idő miatt a jégpályától búcsút kellett vennie a gyerekeknek, ám a csapatok a szezonzárást követően sem pihennek; a nyári edzések tornatermi keretek között folytatódnak. 

Várják a jégkorong sport iránt érdeklődő gyerekeket, 5 éves kortól fiúkat és lányokat is egyaránt.  A "száraz" edzések 2018. április 24-én kedden kezdődnek.
Jelentkezni az edzőnél lehet Szabó István 06-20/923-2484

A gyerekek és az edzők kitartó lelkesedésének, a jégkorong szövetség szakmai támogatásának, a Kecskeméti Sportiskola felkarolásának, a város támogatásának és Gubicz László kecskeméti jégkorongozó, erőfeszítéseinek eredményeképp hamarosan Kecskemét is bekerülhet az ország jégkorong utánpótlásának kiemelt helyszínei közé.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!