Jelenlegi hely

Mivel hordozzalak? Indul a Kecskeméti Hordozós Fesztivál

Idén a Hordozós Hét keretében Október 9-én Hordozós Fesztivál is várja a hordozók szerelmeseit és természetesen mindazokat, akik még bár nem próbálták, de szívesen megismerkednének, illetve kipróbálnák ezeket a csodálatos eszközöket. A fesztivál alatt szakemberek vállalkoztak a beszélgetések vezetésére, az előadásokra, a kendőkötési tanácsadásra, a tévhitek eloszlatására.

Most is szó lesz a hordozás lelki oldaláról, hatásairól és természetesen az édesapák sem maradhatnak ki. Lesz látványos hordozós divatbemutató, fotókiállítás, és Hordozós Latin Fitnesz bemutató. Fanatikusak, vagy odaadó, tudatos szülők? Anyukák és apukák, akik életformává teszik a hordozást, és hisznek abban, hogy ezzel a gyerek alapvető igényeit elégítik ki.

7 szervező, 7 anyuka, 7 nő, akinek meggyőződése, hogy hordozni nemcsak praktikus, hanem egy nagyon jó életérzés is. Név szerint pontosan: Leskovics -Ortelli Andrea, Lipcseiné Tolvaj Mária, Butkáné Kis Regina, Boldis-Molnár Anna, Ságiné Valaczka Ilona, Dajka Zsófia és Czinkóczi - Dori Szilvia

A Kecskeméti Hordozós Napok programsorozat, első állomása a Malom Központ 2. emeletén október 5-15 közt nyitva tartó BABAHORDOZÓ GALÉRIA megnyitása volt. A Babahordozó Galériában hordozós családok fotóiból láthatunk fotókiállítást, nem mellesleg három próbafülkét szoptatós fülkének alakítottak át a babáikat igény szerint szoptató anyukák részére.


Idén a Hordozós Hét keretében Október 9-én Hordozós Fesztivál és Vásár is várja a hordozás szerelmeseit, ahol ki is lehet majd próbálni minden eszközt.

Rengeteg dolog miatt praktikus a hordozás, ezt már a fényképkiállítás megnyitóján is láthattuk, a fesztiválon mindez megelevenedik és szó lesz a hordozás lelki oldaláról is, valamint egy csupa szív hordozós nagymamát is megismerhetünk majd. Lesz szemléltető jellegű hordozós “divatbemutató”, a fesztivál hangulatról pedig a Maminbaba-Hordozós Latin Fitnesz bemutatót tartó hordozós anyukák csapata gondoskodik.
Odaadó, tudatos szülők, anyukák és apukák, akik életformává teszik a hordozást, és hisznek abban, hogy ezzel a gyerek alapvető igényeit elégítik ki – a nemzetközi babahordozó hét erről fog szólni.

Nagyon nagy szeretettel várunk mindenkit 2017. október 9. (hétfőn) 9:00-12:00-ig a Régi SZTK előadótermében (bejárat a Véradó állomás felől) - Kecskemét, Piarisák tere 7. szám alatt és természetesen ingyenesen látogatható majd a program.

PROGRAM:

 • 8:50 Érkezés - Az első 100 regisztráló ajándék turmix kostolót kap a Vitál Élő ételbár felajánlásából!
 • 9:10 Köszöntőt mond Szabó Béláné Rita védőnő, szoptatási tanácsadó, táplálkozástudományi szakértő, a Kecskeméti Baba mama klub háziasszonya
 • 9:15 Bemutatkoznak a kecskeméti hordozási tanácsadók: Lipcseiné Tolvaj Marcsi, Butkáné Kis Regina és Bodis-Molnár Anna
 • 9:45 Idén először Hordozós "divatbemutató" (Hordozós Anyukák mutatják be kedvenc hordozó eszközeiket használat közben)
 • 10:00 A hordozás lelki oldaláról beszélgethetünk Dajka Zsófia és Leskovics-Ortelli Andrea pszichológusokkal, miközben Laczi Ildikó tart mondókázós, éneklős foglalkozást a gyermekeknek
 • 10:30 Maminbaba Sziszivel - Hordozós latin fitness bemutató
 • 10:45 A nagymami is hordoz - Tóthné Krajner Etelka hordozós nagyi történetét ismerhetitek meg
 • 11:00 Szabadi Lilla Ibolya előadása a professzionális Bach virágterápiáról
 • 11:15 Minden regisztrált résztvevő között értékes nyereményeket sorsolnak ki! Fődíj: Diva karikás szövött kendő a Kecskeméti Hordozotar felajánlásából

Egész délelőtt:

 • hordozóeszköz próbálási lehetőség
 • hordozóeszközök és kiegészítők bemutatója és vására - Hordozótár, MannArt, Mamagoló, Lujzus termékek
 • Maus cipő próbálási és vásárlási lehetőség
 • Szopisarok, szopiszoba a mamák és babák kényelméért
 • találkozhatsz a rendezvény támogatóival is: Kecskemétimami, Félix Print, Vital Élő ételbár
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!