Jelenlegi hely

Most érdemes bevásárolni az iskolakezdéshez! Teszteltük a kecskeméti Belvárosi Papírboltot

Még javában tombol a nyár, váltogatja magát a nyári hőség és a viharos időjárás, de az üzletek polcait már ellepték a tanszerek, a százféle, színes-szagos mütyűrök, illatos füzetcsomagok, a szebbnél szebb táskák és tolltartók.

Akárhogy is nézzük augusztusban már akkor is készülni kell az iskolára, ha akarjuk, ha nem. Viszont én augusztus előtt nem vagyok hajlandó vásárolni, egyszerűen az iskola létezését is elhárítom magam előtt, de elseje után én is kezdek lázban égni. Imádok papír-írószer boltokban vásárolni, bezsongok a sok jó cucctól, és természetesen szeretném én is, ha mindenből a legjobbat szerezném be a gyerekeimnek, de a pénztárca nagyúr, úgy hogy jó résen lenni ez ügyben minden anyának. Persze én idén is találtam egy jó helyet, ahol minden cuccot beszerezhettem egyben! Igyekeztem fotózni is pár dolgot :)

Fontos az is, hogy ne kelljen órákig böngésznem, hogy mit hol találok, vagy épp mit nem, ezért szeretek kis üzletekben vásárolni, ahol készségesen segítenek az eladók.

Nem véletlenül esett idén a választásom a kecskeméti Belvárosi Papírboltra, ami a nagy posta mellett van.

Szeretem ezt az üzletet, bőséges a választék, még sem lehetetlen megtalálni bármit, vannak „dizájn” termékek is, amik nélkül nem élet az élet… mint pl. az Anekke termékek. A kislányom pont abban a korban van, hogy a hercegnőből már kinőtt, de mégis kell neki valami szép grafikájú füzet, nem mellesleg ezekbe a termékekbe én is beleszerettem kicsit.

Kevés idővel rendelkező szülők boltja :)

A könnyed vásárlás mellett azért én két gyerekkel hosszasan válogattam, - néha meg is bántam, hogy magammal vittem őket- , de nem mindenki szereti az effajta vásárlást, és a kevés idővel rendelkező szülőknek pont ez az üzlet a legmegfelelőbb.

Mivel nincs, más dolguk csak az iskolájuk által kért tanszerlistát be kell vinniük a boltba (vagy emailbe elküldeni, tényleges időhiány esetén) és, ha nincs ideje a szülőnek összekeresgélni a cuccokat, akkor az eladók összeszednek mindent neki, persze előtte egyeztetnek, hogy mégis árban, márkában milyen igényei vannak és fizetés előtt még átfutják, hogy milyen termékeket tettek bele.

Az akciók mellett még kedvezmény is van és jótékonykodhatunk is

Ami nagyon jól esett a végén, hogy a teljes tanszervásárlásom végösszegéből 10%-ot levontak, persze nem csak nekem, hanem minden tanszerre egész augusztusban 10% kedvezményt adnak!

Még ami nagyon szimpatikus, hogy van náluk augusztusban egy „Iskolatáska csere” akció, ami azt jelenti, hogy be kell vinni, a már régi, kinőtt, megunt iskolatáskát és az új táska választásánál 20% kedvezmény jár! Ez duplán is jó, mert egy részben 20% az csak 20%, más részben jót is teszünk, mert ezeket a táskákat odaadják a kecskeméti Medina Adományboltnak, akik a rászoruló családokhoz juttatják el.

Az iskolatáskákból is nagyon széles a választék pl. kaphatók Budmil, Arshuna, Fűzfő, Oxybag, Must…, Pulshe, Bagmaster, Gabol táskák is.

Azért mielőtt elindulunk vásárolni, nem árt leltárt készíteni a fiókokban a tavalyi cuccokról, hiszen nem kell mindenből újat venni! Ha felmértük a terepet, akkor az iskola által megadott listánkból már ki is húzhatjuk azokat, amik nem kellenek és érdemes erre a listára felírni már előre, hogy mik azok a dolog, amiket még pluszba a listán felül be kell szerezni. 

Na és hol van a Belvárosi Papírbolt?

A kecskeméti nagy posta mellett a Kálvintér 1 szám alatt és ha nem akartok hosszasan válogatni, mint én, csak vigyétek be a listátokat vagy emailben küldjétek el a listát erre a címre: belvarosipapirbolt@gmail.com

 

Jó iskolakezdést mindenkinek!

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére