Jelenlegi hely

Egy kecskeméti tanulócsoport átalakult általános iskolává - céljuk a gyermekek kognitív és érzelmi fejlesztésén túl a pénzügyi tudatosság kialakítása

Mint arról már korábban beszámoltunk Kecskeméten elsőként szerette volna megnyitni kapuját egy egész napos tanulócsoport jellegű magániskola Petőfivárosban, alsó tagozatosok részére Mérföldkő tanulócsoport néven.

Azonban az elmúlt időszakban a köznevelési törvény módosításokon ment keresztül, ami érintette a magántanulói státuszt is.

Az oktatási intézmény számított erre a lehetőségre, s így már 2019. tavaszán beadták az általános iskola alapító dokumentumait az illetékes hivatalnak, hogy a már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatási intézményüket kibővítsék, általános iskolai oktatással is. Az iskolát 2019. június 3-án bejegyezték Szent Imre Szakközépiskola és Általános Iskola néven. Tehát várja az általános iskolás gyerekeket az iskola.

Fő céljuk a "háromlábú szék", a gyermekek kognitív és érzelmi fejlesztésén túl a pénzügyi tudatosság kialakítása az élménypedagógiai módszertan kelléktárával, a gyermekek egyéni fejlődési ütemében, amelyekkel a náluk oktatott, nevelt tanulók a jövőben biztos alapokkal válogathatnak a számukra nyíló lehetőségek tárházából.

Ebben már nagy gyakorlatuk van a szakmát tanulók körében, akik 2 illetve 3 év alatt nagy pozitív fejlődéseken mentek át, és tettek sikeres OKJ vizsgákat.

Amennyiben szeretnétek, hogy gyermeketek a saját fejlettségi szintjének megfelelő képzési formában részesüljön, előnyben részesítve az egyéni és kiscsoportos fejlesztéseket, akkor keressétek fel bátran intézményüket, s biztos megtalálják a legoptimálisabb lehetőségeket gyermeketek részére.

 

Várják a jelentkezőket az alábbi telefonszámokon:

Szent Imre Szakközépiskola és Általános Iskola

  • +36 70 411 8035
  • +36 70 770 2256

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!