Jelenlegi hely

Pelussal segítheted a kecskeméti hármasikreket

Pár hete hármasikrek születtek Kecskeméten, nem könnyű az élet, sem fizikálisan, sem anyagilag 3 csöppséggel, de mégis annál nagyobb a boldogság! Elképzelni sem tudom, hogy milyen lett volna az életünk egyszerre 3 pici babával, milyen hatalmas öröm, és milyen hatalmas munka, amit segítség nélkül nehezen lehetne bírni, és most mi is segíthetünk a 3 kecskeméti babának!

 

A KECSAP Facebook oldalán jelent meg egy felhívás, ahol lelkes segítőket várnak:

"Tegye fel a kezét, aki örömmel hallotta a hírt: Kecskeméten hármasikrek születtek!

Most az tegye fel a kezét, aki hajlandó volna tenni is ezekért a cseppekért valamit!  Nem is lehet másként, minthogy a Kecsap besegít, hisz 3 pici érkezése, az háromszoros szorzót jelent a költségek terén is. Ebben a pillanatban a pelusfogyasztás így áll: 25 db/nap.
Te vállalnál egy napot? Vagy néhányat? Ha igen, akkor kérünk, hogy vásárolj 0-ás, illetve 1-es számozású peluscsomagot és juttasd el hozzánk. Amennyiben pénzt küldenél ugyanerre a célra, írd az átutaláskor a megjegyzéshez: ikreknek."

Ha Te is szívesen segítenéd őket, akkor a Hosszú utca 10. szám alatti gyermekrendelőbe tudod bevinni a pelust, vagy bármi más módon segítenéd őket, keresd ott a Kecsapos lányokat. Hétfő vagy péntek 8-10-ig.

 

Köszönjük, ha megosztod!

 

Kapcsolódó tartalmak:

Jól vannak a hármasikrek - "Csodálatos érzés volt, amikor a mellkasomra tették őket"

Jól vannak a hármasikrek - "Csodálatos érzés volt, amikor a mellkasomra tették őket"

Hazamehettek a kórházból a 2019. november 7-én császármetszéssel született kecskeméti hármasikrek.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!