Jelenlegi hely

Pörgessük fel a kapcsolatunkat, indul a 2020-as Szerelmi kalandtúra

2020-ban már 8. alkalommal rendezik meg a Szerelmi kalandtúrát Kecskeméten 2020. február 8. és március 28. között, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal.

Sokféle program vár a párokra: online állomások, kiállítás, kávézók, borbár, sörház, könyvesboltok stb... A 30 állomásból 10-et kell teljesíteni a nyereményekért. A jelentkezés után a párok az e-mail címükre részletes tájékoztató levelet kapnak az állomásokról, feladatokról.
JELENTKEZNI ITT LEHET a Szerelmi kalandtúrára!

Az állomások-feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is 2020. február 8. és március 28. között.

Idén is csatlakoztunk a Szerelmi kalandtúrához mi is,
várunk benneteket egy  online álomással a Kecskemétimamin! Az állomás izgalmas: Írd meg mi a boldog párkapcsolat titka? - Legyél Te is újságíró - Részeletek itt

JELENTEKZÉS A 2020-AS SZERELMI KALANDTÚRÁRA

Jelentkezni legkésőbb március 20-ig érdemes a min. 10 feladat teljesítéséhez.

A záróest, ahol a nyereményeket sorsolják eleve 1 pontot ér, március 28-án, szombaton 17:00-tól 18:30-ig kerül megrendezésre a Cifrapalotában.
Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.

Az útlevél február 8-tól átvehető a kalandtúra különböző helyszínein:
Katona József Megyei Könyvtár, Bozsó Gyűjtemény, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Cifrapalota, Aranyhomok Szálloda Wellness részlege, DiVino Borbár, Alibi kávézó, Kecskeméti Sörház, Korda Könyvkereskedés, lajosmizsei Családi Kiss Cukrászat, Malom Libri Könyvesbolt.

Ízelítő a nyeremények sorából: 2 személyre szóló belépő a Ciróka Bábszínházba, az Otthon Moziba, a Cifrapalotába; a Kecskeméti Fürdőbe 2 db 2 főre szóló komplett belépő (versenyuszoda, termál medencék, élményfürdő és szauna használat), a Korda Könyvesbolt 5.000 Ft-os utalványa, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványa, az Attila Virágszalon gyönyörű virágdoboza, az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépője, a DiVino Borbár finom borai, a TANDEM Kapcsolatműhely ajándékutalványa, a Fűszeráruház ajándékcsomagja, a Malom Libri Könyvesbolt könyvei, a Kecskeméti Sörház sörei, a Sajtangyal Manufaktúra finom sajttálja, az Álomjövő  malacperselye, bendőjében 10 ezer forinttal és egy 2 alkalmas pénzügyi coachinggal, és a FŐDÍJAK: páros fotózást 38.000 Ft értékben Petróczi Rékával és wellnes hétvégék! A hétvégék részleteit később áruljuk el!
Érdemes a kalandtúra Facebook oldalát követni a friss hírekért!

A Házasság hete és a Szerelmi kalandtúra NYITÓPROGRAMJA:

Február 8-án 16:00-kor a Megyei Könyvtár előtt
Rövid flashmobszerű akció a Kecskemét Táncegyüttes táncosainak vezetésével. Várjuk mindazokat, akik vallják, hogy a házasság jó dolog, életre szóló szeretetszövetség, így érdemes tenni érte. Gyere el, ha így gondolod, nem kell házasnak lenni hozzá, és még tánctudás sem szükséges. Kb. fél órás program. Utána akár a könyvtárban is gyűjthetsz pontokat, ahol több program is fut a Szerelmi kalandtúra keretében.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 8.

Ma, mikor feltettem a kérdést, hogy ki hogyan is tervezi a hétvégét, úgy nézett rám a családom, mintha bolondgombát ettem volna. Pedig totál komolyan gondoltam, hogy ezt a mostani hétvégét is tervezzük meg. Kijárás nélkül.
"A nagylegény majd megoldja!" -  Önállóságra nevelés VS helikopterezés

"A nagylegény majd megoldja!" - Önállóságra nevelés VS helikopterezés

Nemrég a 10 éves fiammal sportorvosnál jártunk.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 7.

Szeretnék, óh, de szeretnék újra kisgyermek lenni. A világ felől nem aggódni. Csak a családommal együtt lenni. A sok aggódást elengedni.
Toyota Álomautó Rajzverseny

Toyota Álomautó Rajzverseny

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 0-15 éves korigBeküldési határidő: 2020. június 15.  
Ugrás az oldal tetejére