Jelenlegi hely

„Sokan dolgoznak Kecskeméten azért, hogy mi édesanyákká váló nők minden lehetőséghez hozzájuthassunk” - Születésünnep, ami értünk van!

10 nap, 70 program 22 helyszín, 115 ajándék! Május 5-én kezdődik Kecskeméten a Születésünnep rendezvénysorozata! Programjaik segítenek, hogy a várandósság és gyermeknevelés ideje ne szorongással, bizonytalansággal teli időszak legyen, hanem olyan értékes életszakasz, amely a leendő édesanyákat megerősíti nőiségükben, kisbabájukkal és a párjukkal való kapcsolatukat elmélyítse, s megadja a lehetőséget, hogy a szülést boldog pillanatokként élhessék át. 

Bizton állíthatom, hogy öröm Kecskeméten kismamának lenni, babát várni, hiszen nagyon sokan dolgoznak azért, hogy nekünk édesanyákká váló nőknek minden lehetőséget meg tudjanak adni, szakértelmük, elhivatottságuk nem kérdés számomra és a velük kapcsolatban lévő már édesanyákká váló nők számára sem. Az esemény főszervezője idén is Kovács-Dandi Csilla, dúla, kismama jógaoktató.

Csilláék azért dolgoznak évről-évre, hogy megmutassák mennyi édesanyát segítő és támogató kéz van ebben a városban! A program kínálata nagyon széles, már nem csak a babát váró nőknek szól, hanem édesanyákat, édesapákat és nagyszülőket is izgalmas programokkal várnak.

Remek kecskeméti előadók tartanak szüléssel, születéssel kapcsolatos előadásokat, hordozós fesztivál és vásár, tornák, gyermekfoglalkozások, játszóházai programok, mozgásfejlesztések, masszázsok, anyaidő, főzőiskola, traumák feldolgozása, fogászati szűrővizsgálat, elsősegély, kerekasztal-beszélgetések, műhely bemutatók, önmenedzsment, mentőállomás látogatás, és még sok-sok programmal várnak mindenkit!

Születésünnep  arra is próbálja felhívni a szakmai szereplők és a várandós kismamák, családok figyelmét, hogy az érintettek ne csak ez alatt az egy hét alatt kaphassanak szakszerű, naprakész, evidenciákon alapuló emberi tájékoztatást a várandóssággal kapcsolatos kérdéseikre, hanem mindezek folyamatosan elérhetőek, hozzáférhetőek legyenek, és kivétel nélkül mindenki választ kaphasson a szüléssel, születéssel kapcsolatos kérdéseire. 

 

Az összes programot itt találod, természetesen folyamatosan töltik fel a szervezők továbbra is a programokat, ezért érdemes lesz figyelnetek: PROGRAMOK 

A naptárban lévő programra ha rákattintotok, tudjátok olvasni részletesen az előadókat, a helyszínt és a program leírásokat!

És egy nagyon klassz játékot is elindítottak a szervezők, érdemes játszani, hiszen itt mindenki nyerhet valamit, már 115 nyeremény vár gazdára! Részleteket itt találjátok!

A várandóság, a szülés és a gyermeknevelés a világon az egyik legnemesebb, legcsodálatosabb, de egyben a legnehezebb feladata is a nőknek. Bátran látogassatok el a programokra és hívjátok fel a figyelmet babát váró, babát tervező barátnőiteknek is, legyünk minél többen, hisz a program értünk van!

 

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!