Jelenlegi hely

Szuper kis bringás paradicsomot találtunk - deszkás és biciklis pálya Kecskeméten

Igaz, nem most épült (talán tavasszal), nem is találtam róla túl sok anyagot, még arról sem hogy átadásra került volna, de úgy gondoltam, hogy bemutatom nektek, hiszen egy nagyon klassz, igényesen kialakított kis közösségi extrém parkról van szó.

Jön az őszi szünet és ez pont egy ideális hely, ahol a gyerkek kicsit jól érezhetik magukat. Kecskeméten az extrém sportot kedvelő fiataloknak nem túl sok lehetőségük van vágyaik kiélésére, hiszen évekkel ezelőtt bezárt a Halasi úti fedett Skatepark, a Vasút parkban található igaz egy kisebb pálya, de azért az nem nagyon alkalmas nagyobb létszám esetén, és ennek a sportnak nagyon sok kedvelője van Kecskeméten.

Viszont a Homokbányai elég nagy területen van, és az extrém sportokat kedvelő fiatalok számára készült pálya nemcsak a deszkásoknak, Bmx-eseknek, bringásoknak és rollereseknek jó terep, hanem a köré épült kisebb létesítmények által a kicsiknek is jó lehetőség. A bringás sportot kedvelőknek van egy különböző lejtő, emelkedő és íves elemekből álló kültéri skatepark pálya, és egy BMX-pumpapálya is. 

A kicsiknek pedig van mellette egy kisebb szintén új építésű játszótér, mászófallal, hintával, csúszdával és homokozóval, egy fedett Kresz-pálya közlekedési táblákkal és gyalogátkelővel. Körülötte egy futópálya, kicsit tovább pedig egy Street Workout Park, vagyis egy kültéri felnőtt fitnesz park.  Ez mellett pedig egy kisebb mezítlábas ösvény, ami mondjuk most nem épp aktuális, de jó időben szuper kis taposó lesz.

Na és hol keressétek? Ha Kecskeméten a Decathlonnál tovább mentek Homokbánya felé, akkor rögtön az első utcánál meg is látjátok (Kvarc és az Agyag utcánál).

A park használata ingyenes, a hangulat a fiataloktól pedig általában remek.

Makai Marianna

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Ugrás az oldal tetejére