Jelenlegi hely

Elindult az ingyenes Család-Egészség Klub

Legközelebbi időpont: 2021.10.26. kedd 10 óra
Helyszín: Kecskemét, Piaristák tere 7. Oktatási terem ( Véradó Állomás melletti bejárat

A Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda programkínálatában szerepel a Család-Egészség Klub, amely elsősorban kisbabás, kisgyermek szülőknek szól.

Szeretnénk abban segíteni az érdeklődőknek, hogy felkészültebbek legyenek  a kisgyermeküket érintő esetleges baleset esetén, illetve szeretnénk felhívni a figyelmet az otthon leselkedő veszélyekre. A programsorozatban hallható lesz a testvérféltékenységről, a beilleszkedési és magatartászavarokról, továbbá az édesanyák egészséges táplálkozásáról. Ajándék InBody testösszetétel méréssel is kedveskedünk az érdeklődőknek a plakáton megjelölt időpontban. A testösszetétel mérés során pontos adatot kap a résztvevő a testében lévő fehérje, ásványi anyag, víz, zsírszázalékról, illetve izomszázalékról. Alkalmainkra a kisgyermekek is elkísérhetik a szülőket, tágas teremben várjuk az érdeklődőket. 

Az alkalmakon Anitics Istvánné védőnő, mentálhigiénikus, Baánné Steinmetz Éva Efi munkatárs és Braunitzer Ferencné dietetikus várja az érdeklődőket.

A részvétel ingyenes, a program védettségi igazolvánnyal látogatható. A program 6 hetes, minden kedden 10 órától várunk szeretettel!

Jelentkezéseket várjuk elérhetőségeinken:

06-30-179-6576

facebook.com/efikecskemet

kecskemet.efi@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Mire jó a családi kiruccanás?

Mire jó a családi kiruccanás?

Pihenünk, szórakozunk, felfrissülünk, új élményeket szerzünk. Emlékeket gyűjtünk, együtt van a család. De mire tanít még az utazás?
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Ugrás az oldal tetejére