Jelenlegi hely

Elindult az ingyenes Család-Egészség Klub

Legközelebbi időpont: 2021.10.26. kedd 10 óra
Helyszín: Kecskemét, Piaristák tere 7. Oktatási terem ( Véradó Állomás melletti bejárat

A Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda programkínálatában szerepel a Család-Egészség Klub, amely elsősorban kisbabás, kisgyermek szülőknek szól.

Szeretnénk abban segíteni az érdeklődőknek, hogy felkészültebbek legyenek  a kisgyermeküket érintő esetleges baleset esetén, illetve szeretnénk felhívni a figyelmet az otthon leselkedő veszélyekre. A programsorozatban hallható lesz a testvérféltékenységről, a beilleszkedési és magatartászavarokról, továbbá az édesanyák egészséges táplálkozásáról. Ajándék InBody testösszetétel méréssel is kedveskedünk az érdeklődőknek a plakáton megjelölt időpontban. A testösszetétel mérés során pontos adatot kap a résztvevő a testében lévő fehérje, ásványi anyag, víz, zsírszázalékról, illetve izomszázalékról. Alkalmainkra a kisgyermekek is elkísérhetik a szülőket, tágas teremben várjuk az érdeklődőket. 

Az alkalmakon Anitics Istvánné védőnő, mentálhigiénikus, Baánné Steinmetz Éva Efi munkatárs és Braunitzer Ferencné dietetikus várja az érdeklődőket.

A részvétel ingyenes, a program védettségi igazolvánnyal látogatható. A program 6 hetes, minden kedden 10 órától várunk szeretettel!

Jelentkezéseket várjuk elérhetőségeinken:

06-30-179-6576

facebook.com/efikecskemet

kecskemet.efi@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére