Jelenlegi hely

Elindult az ingyenes Család-Egészség Klub

Legközelebbi időpont: 2021.10.26. kedd 10 óra
Helyszín: Kecskemét, Piaristák tere 7. Oktatási terem ( Véradó Állomás melletti bejárat

A Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda programkínálatában szerepel a Család-Egészség Klub, amely elsősorban kisbabás, kisgyermek szülőknek szól.

Szeretnénk abban segíteni az érdeklődőknek, hogy felkészültebbek legyenek  a kisgyermeküket érintő esetleges baleset esetén, illetve szeretnénk felhívni a figyelmet az otthon leselkedő veszélyekre. A programsorozatban hallható lesz a testvérféltékenységről, a beilleszkedési és magatartászavarokról, továbbá az édesanyák egészséges táplálkozásáról. Ajándék InBody testösszetétel méréssel is kedveskedünk az érdeklődőknek a plakáton megjelölt időpontban. A testösszetétel mérés során pontos adatot kap a résztvevő a testében lévő fehérje, ásványi anyag, víz, zsírszázalékról, illetve izomszázalékról. Alkalmainkra a kisgyermekek is elkísérhetik a szülőket, tágas teremben várjuk az érdeklődőket. 

Az alkalmakon Anitics Istvánné védőnő, mentálhigiénikus, Baánné Steinmetz Éva Efi munkatárs és Braunitzer Ferencné dietetikus várja az érdeklődőket.

A részvétel ingyenes, a program védettségi igazolvánnyal látogatható. A program 6 hetes, minden kedden 10 órától várunk szeretettel!

Jelentkezéseket várjuk elérhetőségeinken:

06-30-179-6576

facebook.com/efikecskemet

kecskemet.efi@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére