Jelenlegi hely

Kapcsolat - Kecskemétimami

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek a kecskeméti és Bács-Kiskun megyei anyukák és kismamák számára létrehozott családi információs weboldalon!

Célunk, hogy fontos, friss, de főként helyi kecskeméti és Bács-Kiskun megyei információkkal és szórakoztató tartalmakkal lássunk el minden, gyermeket nevelő, gyermeket tervező és babát váró anyukát, apukát.

Weboldalunkon a szülők hasznos segítséget kapnak,

  • hogy a megyében található intézményeket megtalálhassák,
  • hogy gyermekeik egészségét megőrizzék,
  • hogy ha a család életében probléma lép fel, akkor merre induljanak segítségért,
  • hogy a legfrissebb családokat érintő hírekről információt kaphassanak,  
  • ha a megyében várnak babát, mit, hogy kell intézni, és milyen segítségben részesülhetnek,
  • hogy családjukkal a legjobb programokról ne maradjanak le és ha a család csak kirándulna, vagy egy jót strandolna, játszóterezne, akkor nálunk mindent megtaláljon.

Egy -két-három vagy annál több gyerek mellett nem könnyű egy anyának megállni a helyét, úgy hogy közben dolgozzon, legyen háziasszony, feleség és persze Nő is egyszemélyben. Mindezt úgy, hogy a gyerekek ne érezzék, ha néha kevesebb idő jut rájuk. Oldalunk létrehozásával ez volt a cél, hogy segítsük az anyákat praktikus információkkal, hogy egy helyre össszegyűjtsük mindazt, amire egy családnak szüksége lehet, ezáltal több ideje maradjon a saját családjára.

Szeretettel:
 
Makai Marianna
Egy csibész 8 éves kisfiú és egy nagyon jól álcázott 5 éves angyali kislány édesanyja
E-mail: kecskemet@imami.hu 
Telefon: 06 (70) 450 3236

A Kecskemétimami.hu weboldal a megye leglátogatottabb és legnépszerűbb családi portálja. Rengeteg információ megtalálható oldalunkon, ezeket összegyűjteni sem egyszerű dolog, de karbantartani még nehezebb... :)

 

 

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik.

Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére